Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLIJEVALI IH VODOM

Uznemirujuća scena u Mostaru: U kipućem autu ostavili dvije mačke i dva psa, prolaznici ih spašavali

Ilustracija vrućine i vozača u automobilu
Filip Kos/PIXSELL
26.06.2023.
u 13:34

Stranci su na parkiralištu u Mostaru u automobilu ostavili dvije mačke te labradora i rotvajlera, a vratili su se tek oko 16 sati

Uznemirujuća scena dogodila se ove subote u poslijepodnevnim satima u Mostaru kada su građani u kipućem automobilu zatekli dva psa i dvije mačke. Prolaznici koji su ih uočili pokušali su ih i spasiti, no jedna mačka i pas su uginuli, prenosi Bljesak.info.

Naime, stranci su na parkiralištu u Mostaru u automobilu ostavili dvije mačke te labradora i rotvajlera, a vratili su se tek oko 16 sati. S obzirom da su ovih dana Mostar pogodile jake temperature, automobil je bio vruć, a životinje su se borile za život od vrućine. 

Crni rotvajler je uginuo još u automobilu, dok se labrador borio za život dok su ga prolaznici polijevali vodom. Od mačaka jedna je već bila uginula, dok je druga također bila prevezena u veterinarsku postaju. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Svidio mu se! Grbavi kit pratio kajakaša

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije