Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne ruke

Sretna dobitnica ručnika bivša je premijerka Jadranka Kosor

kosor
Ivo Čagalj/PIXSELL
06.09.2012.
u 09:23

− Jako me razveselio ručnik, posebno čičak na njemu. Zbog čička se može nositi i kao haljina za plažu, može poslužiti za presvlačenje na plaži, a praktičan je i kao najobičniji ručnik, kaže bivša šefica Vlade

Bivše premijerka Jadranka Kosor, kaže, nikad u životu ništa nije dobila. Do sada. 

Sreća joj se osmjehnula u nagradnoj igri jednog proizvođača kozmetike u kojoj je osvojila multifunkcionalan ručnik, doznaje portal 24sata

− Jako me razveselio ručnik, posebno čičak na njemu. Zbog čička se može nositi i kao haljina za plažu, može poslužiti za presvlačenje na plaži, a praktičan je i kao najobičniji ručnik. Odlično je i što se može prati u perilici na 90 stupnjeva, odnosno može se kuhati − ispričala je presretna Kosor za portal 24sata.

U nagradnu igru ušla je kad je kupila gel za tuširanje i sinu pjenu za brijanje. Prodavačica joj je rekla da s tim računom ulazi u kombinaciju za nagradnu igru, na što je bivša premijerka kazala da nikad u životu ništa nije dobila pa neće ni sada. .

− No, evo, ipak sam dobila ručnik. Stigao je poštom na kućnu adresu i baš me je razveselio − izjavila je.

>>Cijeli članak pročitajte ovdje

Komentara 34

AL
alapača
09:44 06.09.2012.

a ono kad joj je Sanader poklonio mjesto predsjednice hdz-a, a s tim i vlade, to je zaboravila? a stan Dropčevih, s duplo više kvadrata nego je pravilnik dopuštao?

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:47 06.09.2012.

Hm Konačno se pronašla. Time se trebala i prije baviti, a ne da se petlja u Vladu RH i muči i sebe i nas. Drago mi je da je sretna, jer pamet nije nasljedna.

OB
-obrisani-
09:44 06.09.2012.

Ako ovu može usrečiti jedan ručnik sa čičak trakom onda je jadna sama sebi! Mogla ih je imati jedan šleper i ne bi bila ništa manje poštena s obziro na stranku kojoj pripada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije