Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
600 tisuća pregleda

Objavio snimku iz dnevnog boravka na kojoj je nešto što je naježilo sve

Duh
02.12.2015.
u 12:08

Prema japanskoj narodnoj legendi, ako vidite duha djeteta u svom domu, vi ste zapravo vrlo sretan čovjek jer je "taj duh tu da vam donese sreću".

Na Facebooku je nedavno objavljena videosnimka na kojoj se na lijevoj strani kadra vidi duh djeteta. 

Post je pogledan preko 600 tisuća puta, a vlasnik je otkrio da nije prestravljen zbog "duha", već je vrlo sretan, piše britanski Mirror.

Prema japanskoj narodnoj legendi, ako vidite duha djeteta u svom domu vi ste zapravo vrlo sretan čovjek jer je "taj duh tu da vam donese sreću".

Duh djeteta poznat je kao "zashikiwarashi", a navodno se uvijek pojavljuje u obliku petogodišnjeg ili šestogodišnjeg djeteta. 

Ovo  nije prvi slučaj da se u medijima pojavljuju fotografije na kojima se navodno nalaze upravo duhovi slučajno "uhvaćeni" fotoaparatom ili kamerom. 

Iako se vlasnik nije prestrašio, mnogi koji su pogledali snimku naježili su se, dok su neki mišljenja da je snimka montirana. Pogledajte video i presudite sami!

>> Vidite li što se nalazi na fotografiji? 'Prošla sam točno pored njih'

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:43 02.12.2015.

stvarno treba biti totalno praznovjeran da se povjeruje u ovakvo nesto.

BA
balic
14:33 02.12.2015.

izmed neba i zemlje postoji nesto sto ne vidi svatko, nevjernici poricu. Ali zato u NLO i male zelene vanzemaljce vjeruju :)) iako ih nisu vidjeli..!!

DU
Deleted user
12:44 02.12.2015.

Duh kojeg možeš snimiti? Možda je trebao malo pojačati svjetlo da se bolje vidi. A prigovaraju nam da nema Boga jer ga ne možeš vidjeti golim okom. Ili si duh, pa te materijalni svijet ne vidi, ili nisi duh nego si montaža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije