Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preuzima stranku

Središnji odbor HNS-a podržao Pusić za predsjednicu stranke

'15.11.2012. Zagreb - Radimir Cacic  na konferenciji za medije u drustvu novoizabrane podpredsjednice Vlade, Vesne Pusic i Ivanom Vrdoljakom koji ce preuzeti ministarstvo gospodarstva. Photo: Robert A
Robert Anić/PIXSELL
23.02.2013.
u 12:26

Na Središnjem odboru, na koji su pristigli svi članovi stranke, došao je i Radimir Čačić s kojim se Vesna Pusić vješto mimoilazila

- Središnji odbor HNS-a sazvao je Izborni sabor Stranke za 23. ožujka 2013. godine te je dao punu i jedinstvenu podršku kandidaturi potpredsjednice Vesne Pusić za vođenje HNS-a. Time je otvoren kandidacijski postupak koji otvara mogućnost kandidiranja svakom članu HNS-a, objavili su iz HNS-a nakon što je i službeno Vesna Pusić potvrđena kao buduća predsjednica stranke.

Iako statut HNS-a omogućava da se bilo koji član kandidira očekuje se da će Vesna Pusić biti jedina kandidatkinja.

- Zahvaljujemo dosadašnjem predsjedniku Radimiru Čačiću na svemu što je učinio za HNS, kao i rezultatima koje je HNS postigao tijekom razodoblja dok je vodio Stranku prema aktualnoj poziciji u kojoj HNS ima 4 ministra u Vladi RH i Klub od 14 saborskih zastupnika. Članovi Središnjeg odbora izrazili su nadu da će Radimir Čačić i ubuduće dati svoj doprinos angažmanom u gospodarskoj politici Stranke - piše u zaključku Središnjeg odbora HNS-a.

- Koliko znam, drugih kandidata nema, izjavila je Pusić. Na Središnjem odboru, na koji su pristigli svi članovi stranke, došao je i Radimir Čačić s kojim se Vesna Pusić vješto mimoilazila. Ipak, prije početka zasjedanja Pusić je jasno demantirala bilo kakve koalicijske sukobe te poručila kako HNS ne kritizira već samo iznosi svoje stavove. Odbor će, predviđa se, trajati četiri sata nakon čega će se znati je li jedina kandidatkinja za predsjedničku fotelju i službeno postala predsjednica stranke.

>>Sukob u koaliciji. Pusić: Linić građane tretira kao maloumne

Komentara 4

LI
Livi
13:51 23.02.2013.

Ne mogu bivsi komunisti drugacije. Zasto ce im uopce izbori ako je samo jedan kandidat? Tako je bilo u SDP-u, a kako vidimo tako je i u HN(enarodnoj)S-i. I kako ce takvi tipovi u drzavi prema neistomisljenicima uvazavati demokratske standarde, dogovore i kompromise kad to ne mogu ni u svojim redovima. Ali narod ima takvu vlast kakvu zasluzuje.

OB
-obrisani-
17:13 23.02.2013.

Postovani! Središnji odbor HNS-a podržao Pusić za predsjednicu stranke * A koliko je ono bilo kandidata;-)))))????????? Lijep pozdrav!

BA
babica05
07:49 24.02.2013.

Opet primjer za političare-pazi što radiš i kako se ponašaš kad si na vlasti.Kad padneš-pao si na dno i svi ti okreću leđa.Ako svi arogantni i puni sebe sad ne promjene ponašanje...zna se.Sve je već viđeno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije