Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uplašenoj budućoj mami

Srcedrapajuća poruka 15 mališana oboljelih od Downovog sindroma

Down sindrom,poruka
Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.03.2014.
u 23:11

Draga buduća mama, ne plaši se, tvoje će dijete moći raditi mnoge stvari. Moći će te zagrliti, trčati s tobom, pričati s tobom

- Trudna sam. Moja beba ima Downov sindrom. Uplašena sam kakav život će imati moje dijete? – napisala je jedna buduća majka prije mjesec dana Nacionalnoj organizaciji za Downov sindrom u Španjolskoj.

Evo što joj je odgovorilo 15 mališana koji se bore s ovom bolešću:

''Draga buduća mama, ne plaši se, tvoje će dijete moći raditi mnoge stvari. Moći će te zagrliti, trčati s tobom, pričati s tobom i reći ti da te voli. Ići će u školu kao i ostala djeca. Naučit će čitati i pisati, moći će i tebi napisati nešto ako nekada bude daleko od kuće jer će moći i putovati. Pomoći će ocu popraviti bicikl, a moći će i zaraditi novac i njime te izvesti na večeru. Ili će iznajmiti stan i otići živjeti samostalno. Ponekad će biti teško, jako teško, gotovo nemoguće, ali zar nije tako svim majkama? Draga buduća mama, tvoje dijete će biti sretno, kao što sam ja, zar ne mama?”

Dirljiva snimka dio je kampanje za obilježavanje Svjetskog dana Downovog sindroma 21. ožujka, a snimila ju je talijanska podružnica raklamne agencije Saatchi & Saatchi.

>>Dječaka nisu pustili na let prvim razredom jer ima Downov sindrom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije