Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Bratstvo i jedinstvo"

Srbin i Bosanac u slovenskom autu uhićeni u Hrvatskoj s 33 kg marihuane

PU splitsko-dalmatinska
26.10.2023.
u 12:53

Obojica su uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predani pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga u srijedu su otkrili i oduzeli više od 33 kg marihuane. Iz PU Splitsko-dalmatisnke izvijestili su kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim državljaninom Srbije i 40-godišnjim državljaninom BIH-a. 

"Spomenuti su prethodni dan, 24. listopada u večernjim satima, prilikom pojačanog postupanja na suzbijanju prekograničnog kriminaliteta, zatečeni u teretnom vozilu slovenskih registarskih oznaka prilikom kontrole prometa na A-1, na jednom od odmorišta na području ove policijske uprave kada je policijski službeni pas za otkrivanje droga reagirao na prisutnost droge u vozilu" priopćili su iz policije.

Obojica su uhićena i privedena u službene prostorije. U sklopu istraživanja u srijedu je uz nalog županijskog suda obavljena pretraga teretnog i priključnog vozila, kojom prilikom su u prerađenom dijelu priključnog vozila pronađene dvije PVC vreće u kojima se nalazilo trideset paketa s ukupno 33 kg i 798 g marihuane. Obojica su uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama sukladno čl. 190. st. 2. Kaznenog zakona predani pritvorskom nadzorniku. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 2

EL
Ell
20:32 26.10.2023.

Kao u nekom vicu.

ZI
ziva___istina
14:46 26.10.2023.

Jel taj bosanac, hrvat , srbin ili musliman? Bosna je ionako privremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije