Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USMRTIO OSMERO

Srbijanska policija uhitila i rođaka 21-godišnjaka koji je izveo masakr u Mladenovcima

Ubojica Uroš B.
MUP
11.06.2023.
u 10:59

Mladić koji je izveo ovaj masakr samo jedan dan od pucnjave u beogradskoj školi je uhićen, a odmah nakon krenula su saslušanja kako bi se otkrio motiv zločina

Više od mjesec dana od pucnjave u Mladenovcima u Srbiji policija je uhitila 19-godišnjeg rođaka mladića (21) koji je usmrtio osmero osoba i ranio još 14, prenosi Blic.rs. Rođak ubojice navodno je uhićen kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se odnose na porijeklo oružja, streljiva i eksplozivnih sredstava koje je ubojica koristio tijekom krvavog pohoda koji mu se stavlja na teret. 

Mladić koji je izveo ovaj masakr samo jedan dan od pucnjave u beogradskoj školi je uhićen jutro nakon, a odmah nakon krenula su saslušanja kako bi se otkrio motiv zločina. 

>> VIDEO Objavljena snimka potrage za ubojicom iz Mladenovca: U velikoj akciji sudjelovalo preko 600 ljudi

Nakon što je 21-godišnjak te kobne večeri 4. svibnja u selu Malo Orašje ubio petero mještana, od kojih je najmlađa žrtva imala 15 godina, nastavio je prema selu Dubona gdje je ubio još tri osobe, a među njima i policajca. Dok je mladić bježao policiji to jutro, ušao je u taksi gdje je bila i mlada trudnica koju je 21-godišnjak navodno planirao ubiti, držeći u rukama bombu.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 3

Avatar xenon
xenon
17:46 11.06.2023.

Među vestima iz regiona fale na sportski rezultati. Npr. kako je prošao turnir u stolnom tenisu za mlađe juniore u Čupriju.

Avatar votum
votum
12:03 11.06.2023.

Nije dan pošteno ni započeo, a već srpska posla i srpske krvne osvete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije