Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Vozi, imam bombu"

Svjedoci masakra u Mladenovcu: Pogledao me, ali se nije javio, nakon nekog vremena čula sam pucnjeve

Dubona: Osam ljudi ubijeno, a najmanje  10 ranjeno
Foto: Antonio Ahel/ATA/PIXSELL
1/3
10.06.2023.
u 21:15

U istrazi masakra u Mladenovcu saslušano je osam svjedoka. Među njima su neki od ozlijeđenih koji su preživjeli krvavi pir Uroša B. (21), a jedan od svjedoka je otkrio njegovo ponašanje uoči samog masakra. Saslušane su obitelji žrtava, koje su ispričale potresne detalje kobne večeri.

Uroš B. trenutno se nalazi u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, gde je podvrgnut psihijatrijskom vještačenju. Policija je uhapsila i njegovog oca kojem je u četvrtak produžen pritvor do 30 dana. Njemu se na teret stavlja kazneno djelo nedozvoljenog držanja oružja i stavljanje u promet eksplozivnih materija. On se sumnjiči da je u objektima u kojima stanuje držao veću količinu oružja i vozilo koje je njegov sin koristio prilikom višestrukog ubojstva u Malom Orašju i Duboni. Smatra se da je u Malom Orašju ubio pet osoba, u Duboni troje, a ranio još 14 ljudi.

U istrazi masakra u Mladenovcu  saslušano je osam svjedoka. Saslušani su neki od ozlijeđenih koji su preživeli krvavi pir Uroša B. (21), a jedan od svjedoka je otkrio njegovo ponašanje uoči samog masakra. Saslušane su obitelji žrtava, koje su ispričale potresne detalje kobne večeri. 

oznajem ga otprilike godinu dana, često je motorom dolazio u školsko dvorište, prilazio je okupljenom društvu i često se družio s mještanima. Vidjela sam kada je prošao autom, usporio je pokraj školskog dvorišta, pogledao me je i promotrio školsko dvorište, ali se nije javio. Samo je produžio prema Malom Orašju. Prošlo je neko vrijeme, a zatim sam čula pucnje', ispričala je za blic.rs, djevojka koja se te večeri nalazila u dvorištu u selu Dubona. 

POVEZANI ČLANCI:

Oteo je vozača taksija i pričao mu o sebi

Dok je vozio putnicu, taksist se isključio s autoceste na naplatnoj rampi Mali Požarevac. Tada je uočio više policijskih vozila u suprotnoj traci, a on je nastavio voziti polako. Čekao je red na naplatnoj postaji, a ispred njega je bilo nekoliko vozila. Oko 23.30 u njegovo vozilo je upao mladić koji je držao torbu u ruci. Uroš B. se taksistu obratio riječima: "Vozi, imam bombu". Taksist mu je rekao da ima mušteriju, međutim ovaj je bio uporan i sjeo je pokraj djevojke koja je već bila u vozilu.  U jednom trenutku je počeo čitati vijesti i govoriti kako mu otac radi u vojsci. Taksist mu je rekao da će mu otac imati silne neprilike na što mu je ovaj odgovorio da će, ako ga uhvate, ići na doživotnu robiju, ili će da ga ubiti ili će sam sebi oduzeti život.

>> VIDEO Prosvjed 'Srbija protiv nasilja': Građani uzvikuju 'Vučiću, odlazi'

Komentara 2

Avatar El Indio
El Indio
00:05 11.06.2023.

A gdje su komentari nasih komsija? Bitno da im specijalna operacija u Ukrajini ide po planu. Briga njih za Mladenovac, za Urosa i njegove zrtve

Avatar Cornelius
Cornelius
18:47 10.06.2023.

Jel bude do kraja godine još par milijuna lupetanja o toj vašoj zapadnoj turskoj? Fakat ste jadni, al ak već toliko provocirate napišite ponekad i jel nam kanite vratit naše fergusoneke, iemtejčeke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije