Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaganje
Povratak na članak

Srbija je eldorado za menadžere

Fiat seli glavnu proizvodnju svojih automobila iz Italije u Srbiju. Ulaganja u automobilsku industriju u Srbiji iznosit će milijardu eura, od čega je 400 milijuna eura novac Europske investicijske banke.

Komentari 14

OB
-obrisani-
13:29 23.07.2010.

lijepo i pohvalno, svi su zadovoljni

VL
SA
sandrina
21:56 24.07.2010.

Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta....od stoljeća 7....direktori svemira, zagrlimo se pred svima, neka vide da nas imaaaaaaaa, lalalalala, nećete u Čavoglave, niste ni prijeeee......eto, svi nas zaobilaze u širokom luku...samo još poneki kruzer dođe k nama, na kuglu sladoleda i vrati se od kud je došao....

VL
MM
Mladen Miletić
13:51 23.07.2010.

Srbija je eldorado za menadžere... Jeli istina da smo mi počeli nedavno kada su nas nekako Slovenci naučili; pa sada da več proizvodimo bicikline u Hrvatskoj ? nemislim na one prave poštene trkaće!

VL
AC
<acide>
13:58 23.07.2010.

Kao što se sve nekada vrtelo oko Zastave sada svi igraju kako Fiat svira, već dve godine se čeka na nov model koji će se proizvoditi u Kragujevcu i čim Fiat krene sa nekim pripremama odmah se najavljuju dolasci i Iveca i Folkswagena i Viatora, ali momentalno čim Fiat stane niko se više ne čuje, tako da su građani već izludeli od tih šokova toplo ~ hladno jer su započeti silni građevinski radovi , ali je mnogo toga sada u fazi mirovanja sve do konačnog starta proizvodnje tih novih modela !

VL
OB
-obrisani-
15:27 23.07.2010.

sve je to jadno... od nekadašnje industrijske sile slovenije, hrvatske, ali i srbije - ostao je jad i bijeda... sve je to sada strano roblje... ali, kad je već tako, onda je bolje da se barem nešto radi, pa uu tom smislu je srpska politika jeftinog rada bolja od hrvatske umišljenosti (a situacija nam je u najboljem slučaju jednaka kao u srbiji, a vjerojatno i lošija). istina, zarada će tu za Srbiju biti mala, ali bar će održati kontinuitet stručnih kadrove u industriji i razvoju, a to je jako važno - to je ono što je kod nas već praktično odumrlo! ozbiljne proizvodnje više nema, a kad dođete u neku firmu koja se još bavi održavanjem tehnike, primjetit ćete da nešto znaju raditi još samo stariji majstori koji su pred penzijom... to je jako loša perspektiva, a kad jednom to znanje konačno bude izgubljeno (a školstvo je katastrofa), nitko nam ga više neće dati na pladnju... - (kao da nekoga u svijetu brine što u zanzibaru nema stručnjaka za balansiranje generatora u elektranama - odi u dojčland, pa kupi od Siemensa gotovo za 100-struku cijenu...)

VL
Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
17:27 23.07.2010.

. ..ZAHVALJUJEM SE NAŠEM DRYGYY SILVIO BERLUSCONIJU ŠTO JE ISPUNIO OVU\"ŽELJICU\"VIA FIAT-NAŠE KOMUNISTIČKE PARTIJE HRVATSKE. ..P.S.NA IME OVE INVESTICIJE POKLONIT ĆEMO NAŠOJ ITALIJI JOŠ JEDAN KOMADIĆ SLLovenskog GRUNTA. ..TITO DAO-TITTO UZEO. ..KOMUNISTIČKA PARTIJA HRVATSKE iZZ CRVENOG VUKOVARA. ..

VL
DU
Deleted user
17:59 23.07.2010.

\"Фијат, Бре\" Evo još jedan razlog da ne vozim Fijat, sve se pitam nije li to neka antireklama za Fijat a pisc valjda htio reklamirat svrbiju i bratstvo i jedinstvo zato nas i zatrpavaju glupostima iz susjedstva. Usput sjetio samm se jednog dobrog vezanog za zastavu: Kupio Amer sinu za 18. rođendan \"yugo\". Daje mu kljuceve i veli: - Sine, evo vozaj se. Ali, nemoj s time izlazit´ na cestu, da te ne zgazi auto!

VL
DU
Deleted user
18:22 23.07.2010.

E zaista hebe mi se živo za svrbski Fijat kao i za bilo što drugo što dolazi od tamo

VL
HE
Heli
01:11 24.07.2010.

Doba stvar za Srbiju.Zaposlit ce puno novih radnika.Stvorit ce uslove za nova italijanska ulaganja.Kakva ce biti vozila iz Kragujevca, ostaje da vidimo ali je sigurno ,da ce kvalitet bit nesto slabiji a cijena niza.

VL
CH
Chiller
10:20 24.07.2010.

23.07.2010. u 17:59h žak je napisao/la: \"Фијат, Бре\" Evo još jedan razlog da ne vozim Fijat, sve se pitam nije li to neka antireklama za Fijat a pisc valjda htio reklamirat svrbiju i bratstvo i jedinstvo zato nas i zatrpavaju glupostima iz susjedstva. Usput sjetio sam se jednog dobrog vezanog za zastavu: Kupio Amer sinu za 18. rođendan \"yugo\". Daje mu kljuceve i veli: - Sine, evo vozaj se. Ali, nemoj s time izlazit´ na cestu, da te ne zgazi auto! -Onda nemoj voziti Fiat,nego kupi neki drugi novi. Lako se sprdat sa Yugom... - A koji Hrvatska ima auto koji je napravila??? :) I prodavala? Možeš se smijat ali je Fiat uložio tamo,ne ovdje... :) Šta mi proizvodimo?

VL
SM
smrad
14:44 24.07.2010.

Hrvati pokreću serijsku proizvodnju tački.Lokacija nove tvornice još je tajna.Šutite da nam posao ne propadne,rezanje vrpce uskoro....

VL
ST
standup
18:04 24.07.2010.

FIAT-FabricaItalianaAutomobiliTorino,...bre Kragujevac..-:))

VL
ST
standup
17:55 24.07.2010.

..mozda im Agnelli bude da, proizvoditi i Ferrarija..??..pa cé se sa 300km/h,..\"pretvoriti\" u avion ??

VL
Avatar neugodan
neugodan
14:37 27.07.2010.

############## bRAVO SRBIJA. Zaposliti cete hrpu ljudi i zabole vas. A ova nasa stoka na vlasti nas samo krade. Ali i sami smo krivi jer ne znamo udariti po ovima sa markova trga dok se ima snage napadati nekog tamo horvatincica!!! ##############

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.