Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Srbija i agresorska JNA dužni su Hrvatskoj 43 milijarde eura ratne štete. Sad to možemo prebiti

22.10.2022. u 21:30

Sporazum o normalizaciji odnosa, dio čega je i ratna odšteta RH, i dalje je na stolu kao dio uvjeta za prijam Srbije u EU. Čist račun, duga ljubav

Ključne riječi

Komentara 129

Avatar horuk
horuk
23:28 22.10.2022.

Nažalost nemamo ni jednu stranku koja misli ozbiljno sa komšijama razriješiti problene. Čak "naša" ljevica ali i djelomično desnica više njih zastupaju odnosno brane nego naše interese.

ZG
zgnzuio
21:56 22.10.2022.

A to je dobro da se raspravlja o tome, ako su dužni Hr 43 MLRD. onda su BH dužni 3x puta više 120 MLRD. a i Slovencima treba dati bar 7 , a i Makedoncima i onda kad to plate mogu početi OZBILJNE pregovore za ulaz u EU !!! Krivi su za 1. Svjetski rat koji je bio povod za 2. sv. rat i još izjebaše Tita i sve sjebaše šta se sjebati dalo.

DI
Diesel
04:42 23.10.2022.

Naravno da lovu treba traziti, pa nece se valjda izvuci besplatno iz ovog divljackog pokusaja otimacine i stvaranja "velike Srbije"? Postoji toliko dokumenata, presuda, racuna, naredbi, izjava, knjiga, zapisa, koji potvrdjuju zlocin protiv mira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije