Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bocnuo' ministra

Šprajc s kacigom na glavi: Naša eskadrila sve je veća, uvijek vam je na raspolaganju...

Zoran Šprajc direkt
Zoran Šprajc/Instagram
16.01.2019.
u 09:25

Oba su u letnom stanju tako, ako ove stručnjake u MORH-u opet namagarče neki Izraelci, ministar Krstičević može slobodno pokucati na naša vrata, rekao je Šprajc

U svom stilu Zoran Šprajc s kacigom na glavi u sinoćnjem RTL Direktu ponovno je prokomentirao propalu nabavu borbenih zrakoplova. 

"Primijetili ste da moja eskadrila u RTL Direktu postaje sve veća. Evo, nakon ovog prvog s kojim smo prije sedam dana uletjeli u aferu avioni, nabavili smo ova dva. Dobili smo ih u Tehničkom muzeju u Zagrebu.

Jedan je papirnati, jedan plastični, oba su sklopiva.... Oba su u letnom stanju tako, ako ove stručnjake u MORH-u opet namagarče neki Izraelci, ministar Krstičević može slobodno pokucati na naša vrata. Naša eskadrila uvijek će mu biti na raspolaganju. Lete bolje nego ovi njegovi koji nikako da slete", rekao je Šprajc u RTL Direktu

Stisnuo je potom jedan od aviona koji je pao sa stola i gledateljima je poželio laku noć.

Pogledajte intervju sa Željkom Antunović o propaloj kupnji zrakoplova

Komentara 148

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
09:32 16.01.2019.

Humor za hrvatske dudeke od lika koji se odrekao vlastitog prezimena JOVANOVIĆ te uzeo od mamice Šprajc !

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:35 16.01.2019.

Žalim one koji gledaju tog glavonju i njegov "humor"

LE
LeandroZG
09:46 16.01.2019.

Ja se sjecam kad sam u dobi od 8,9 godina ispricao tati urnebesno smiješan vic, a on ostao nepromjenjenog izraza lica. Sad ni meni ne bi bio ni malo smijesan, djecji vic, namjenjen djeci i njihovom shvacanju. Tako i Sprajc ima svoju publiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije