Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja s mađarima

Sporazum Virovitičko-podravske županije i mađarskog Pecsvarada

sporazum u pecsvaradu (1)
Maja Šantoši
11.10.2012.
u 09:09

Glavne odrednice sporazuma o suradnji temelje se na razvoju i suradnji na području kulture, turizma, zaštite okoliša, europskih predmeta, razvoja infrastrukture i gospodarstva

Na svečanosti koja je 10. listopada održana povodom proslave Dana županije Baranya u mađarskom gradu Pecsvaradu potpisan je sporazum o suradnji. Potpisnici okvirnog sporazuma bili su zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Zdravko Dijaković te potpredsjednica samouprave županije Baranya Marietta Pohl.

Glavne odrednice sporazuma o suradnji temelje se na razvoju i suradnji na području kulture, turizma, zaštite okoliša, europskih predmeta, razvoja infrastrukture i gospodarstva.

Ono što je zajednička namjera obiju strana jest zajedničkim snagama privući što više sredstava iz europskih fondova temeljem zajedničkih projekata koji će svakako pridonijeti boljitku lokalne infrastrukture te napretku programa ''Stara Drava“.

>>Sjeverozapadna i istočna Hrvatska neusporedive su u istoj regiji

 

Komentara 1

Avatar mate112
mate112
11:48 11.10.2012.

ja bi ženio ovu šta potpisuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije