Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesposobna uprava

Splitski SDP i HNS protiv davanja 60 milijuna kuna kredita Hajduku

'30.10.2011., Split - Nogometna utakmica 13. kola MAXtv Prve lige, HNK Hajduk - NK Inter Zapresic. Sharbini i Vukusic na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
29.05.2012.
u 11:56

- Nismo za Hajduk iz kojeg će krpelji i parziti sisati novac, i koji će gubiti od Lučkog, kaže Kovačević

– Naravno da smo za spas Hajduka, ali nismo za to da se da kredit upravi koja je klub dovela u sadašnju iznimno tešku situaciju. Ona nema ni ideju, ni viziju, ni kadrovski potencijal da spasi Hajduk i izgleda da ćemo ga na kraju biti prisiljeni prodati za 1 kunu – kazao je Ivo Baldazar, kandidat SDP-a za splitskog gradonačelnika na konferenciji za novinare vijećnika SDP-a i HNS-a.

Goran Kovačević, vijećnik HNS-a, u splitskom gradskom vijeću ističe kako Hajduku samo za tekuće obveze, doprinose, režije i dugove treba samo tri godine nakon preoblikovanja kredit od 60 milijuna kuna.

– Nismo za Hajduk iz kojeg će krpelji i paraziti sisati novac, i koji će gubiti od Lučkog. Tražit ćemo da se utvrdi odgovornost svih uprava i nadzornih odbora Hajduka koji su do ovoga doveli – kazao je Kovačević.

Gradski vijećnici SDP-a i HNS-a očito nisu za davanje jamstva za kredit Hajduku težak 60 milijuna kuna o kojem će se raspravljati na sjednici gradskog vijeća u petak. No, ističu da ipak treba dopustiti upravi i članovima NO-a da ih najprije izvijeste o poslovanju i detaljno argumentiraju zahtjev za davanje jamstva za kredit.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije