Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporba u akciji

Splitski SDP: Država nam se smije zbog ponašanja Keruma i Nevenke

sjednica (1)
Nino Strmotić/Pixsell
16.03.2011.
u 13:45

- Ne pristajemo na ponašanje gradonačelnika i predsjednice Gradskog vijeća niti da se Split u kulturološkom i civilizacijskom smislu baca na koljena - rekao je M. Jurjević

Cijela nam se država smije zbog sjednice splitskog Gradskog vijeća. Trpimo uvrede, ali na njihovu razinu nećemo pasti, poručili su splitski SDP i HNS.

– Sigurno ćemo biti zadnji koji će pristati na jezik omalovažavanja, diskreditacije i vrijeđanja. Ne pristajemo na ponašanje gradonačelnika i predsjednice Gradskog vijeća. Ne pristajemo da se Split u kulturološkom i civilizacijskom smislu baca na koljena – rekao je Marin Jurjević, predsjednik splitskog SDP-a.

Čelnici splitskog HSP-a također su u srijedu održali presicu. Govorili su o uređenju zapadne obale za koju će Grad Split će ove godine izdvojiti 70 milijuna kuna. To neće biti dovoljno te su uvjereni kako će novac od legalizacije objekata u istočnim dijelovima Splita biti utrošen na zapadnu obalu. Lokacijsku dozvolu koju je Grad dobio za uređenje i proširenje obale pred hotelom Marjan u HSP-u nazivaju nelegalnom.

Luka Roguljić, HSP-ov vijećnik, rekao je kako je Ministarstvo zaštite okoliša suglasnost za elaborat dalo u rujnu prošle godine, a idejni projekt izabran je u studenome. Isto tako podsjeća i da je zanemarena studija valovanja.

– Treba li sada potrošiti sav novac u zapadnu obalu, a zanemariti prigradska naselja gdje ljudi žive bez kanalizacija i cesta. Zašto bi neke majke gurale kolica ispred skupog hotela po "armani-asfaltu", a neke po blatu. Jesu li svi građani ravnopravni u Splitu? – upitao je Hrvoje Tomasović, predsjednik splitskog HSP-a.

Komentara 4

TV
tvrtko3
15:32 16.03.2011.

Sad je Kerum sve kriv. A šta su ostale partije u ovih zadnjih 20 godina radile po Splitu? Ništa. To je proklet grad, Niko i ništa im nevalja, od svega rade sprdačinu, a kad se u gradu ništa ne događa onda im je kriv Zagreb.

SI
simusic
16:48 25.03.2011.

SDP kao I drzava koju lopovi vode mogu se smijati sami sebi i pustiti Keruma koji je uspijesan privrednik da vodi Splitske poslove kako on zna najbolje.Komunisti i nistarije koji se bave tim stranacim politikanstvom su nista drugo nego kanta smeca.

ST
standup
23:46 30.03.2011.

....izgleda da im je Kerum zabranija-pristup do Gradske-blagajne.., pa se \"antifasisti\" bune ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije