Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostojić na Faceu:

'Splitski hadezejci užasnuti su nakon... jedno dvadeset i nešto godina... nacističkim znakom'

Ranko Ostojić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
29.06.2015.
u 09:15

Ministar se osvrnuo na jučerašnju konferenciju za novinare članova splitskog HDZ-a koji su upozorili da nije normalno da 17 dana nakon incidenta na Poljudu još nije poznato tko je nacrtao kukasti križ na travnjaku.

Ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić na Facebooku se osvrnuo na jučerašnju konferenciju za novinare članova splitskog HDZ-a koji su upozorili da nije normalno da 17 dana nakon incidenta na Poljudu još nije poznato tko je nacrtao kukasti križ na travnjaku.

"Splitski hadezejci užasnuti su... napon... nakon jedno dvadeset i nešto godina... nacističkim znakom...", napisao je ministar Ranko Ostojić te dodao kako su splitske HDZ-ovce na sazivanje pressice ponukale njihove kolege iz HDZ-a Sesvete.

"Pokušaj refašizacije i Splita i Hrvatske"

Ministar je spomenuo sesvetski HDZ-a zbog toga što su oni televizijskom voditelju Velimiru Bujancu dali zahvalnicu "za nesebičan rad u izbornoj mreži PO HDZ Sesvete i doprinos pobjedi gospođe Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima". Medijima kola fotografija na kojoj Bujanec pozira u uniformi s kukastim križem, a iza njega stoji natpis "Za dom spremni".

Splitski HDZ-ovci jučer su zatražili da se pronađu krivci za ispisivanje svastike na poljudskom travnjaku i time smanji šteta nanesena Hrvatskoj, hrvatskom narodu i reprezentaciji.

– Kad doznamo krivce, onda ćemo moći znati i skinuti ljagu prvo sa Splita i Dalmacije, a onda i ovog pokušaja refašizacije i Splita i Hrvatske – izjavio je Ante Sanader, predsjednik HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije.

>>Zbog svastike na Poljudu ispitano više od 100 ljudi, 14 na poligrafu

>>Svastika na Poljudu vanjska je manifestacija fašizma koji je duboko ukorijenjen u Hrvatskoj

Komentara 100

FO
Fortuna1980
09:23 29.06.2015.

SDP = Komunisticka peta kolona i izdajnici Hrvatskih interesa !

MA
markomraz5x
09:57 29.06.2015.

gdje se po danu skrivaju ovi neradnički paraziti koji iskaču po interentu i vide naci desničare u gladnoj zemlji u 2015.? pa toliko ste nepismeni da ništa o ničem ne znate na ovom svijetu, pregazilo vas je vrijeme parazitski neradnici. u jugoslaviji ste živjeli na račun prokazivanja, ali paraziti vrijeme je da počnete raditi.

SO
sojko2
09:54 29.06.2015.

čime je naš narod zalužio prepucavanja totalno nesposobnih uhljeba? pa ovaj ostojić u niti ozbiljnijoj firmi ne bi bio zadužen za zaštitu na radu, kamoli nešto složenije. i onda proziva jednako tako nesposobni hdz koji nema 3 ozbiljna obrazvana političara u stranci i koji je zemlju uništio zajedno sa sdp-om. pa potpuno ste iste, hdz = sdp interesne organizacije potpuno nespobonih uhljeba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije