Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI TRENUTNIM STANJEM

Splitski aktivisti ušli u sjedište HDZ-a: 'Donijeli smo poklon Škaričiću, Sanaderu i Bobanu'

Foto: Dalmatinski portal
15.05.2020.
u 15:30

Splitski aktivisti smatraju da se skriva istina o događajima u Domu za starije i nemoćne.

Dvojica splitskih aktivista, Zoran Burić i Marko Gaj danas su u podne pred sjedištem gradskog i županijskog HDZ-a u Sinjskoj upalili lumin za žrtve korone iz Doma za starije i nemoćne. Pokazali su transparent s kojim su prosvjedovali i prije par dana ispred Županije. 

Tada je bilo 16 žrtava, sada ih je 18, a ništa se nije dogodilo. Ponavljamo isto pitanje, tko je odgovoran za smrt 18 štićenika', rekli su Gaj i Burić za Dalmatinski portal

Popeli su se na treći kat u sjedište Županijskog HDZ-a te uručili poklon paket ženi koja im je otvorila vrata. U prvi mah se iznenadila, kratko kazala da nema nikog, a onda je nakon malo nagovaranja ipak uzela poklon paket. Na vrećici su ispisana imena ravnatelja Doma Ivana Škaričića, župana Blaženka Bobana i šefa splitsko-dalmatinskog HDZ-a i političkog tajnika stranke Ante Sanadera.

'On je glavna figura. Boban pokriva Škaričića. Dom je pod ingerencijom Županije. Sanader opet ima svog šefa, a iznad njega je presveti Bozanić koji, mislim, vlada Hrvatskom', smatra Burić. 

Zašto poklon paket, objasnio je Gaj. 

'S obzirom da je gospodin Škaričić, ničim izazvan, prvi put u 10 godina svoje vladavine u Domu za starije, prije par dana za Sudamju spremio poklon paket za sve štićenike, mi smo danas pripremili identičan poklon paket nabavljen od naših sredstava, a za njihov ne znam tko ga je platio, mi građani ili gospodin Škaričić iz svog džepa', kazao je Gaj. 

Splitski aktivisti smatraju da se skriva istina o događajima u Domu za starije i nemoćne. 

'Cijela Hrvatska je raskrinkala politički stožer HDZ-a koji je već uključen u predizbornu kampanju', zaključio je Burić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije