Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedna 700.000 kn

Splitska policija zaplijenila 16 kilograma marihuane

zapljena marihuane (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
13.07.2012.
u 17:12

Prevozila su je trojica državljana Bosne i Hercegovine koja su je prokrijumčarila u Hrvatsku.

Više od 16 kilograma marihuane, čija je vrijednost na ilegalnom tržištu veća od 700.000 kuna, zaplijenila je splitska policija od trojice muškaraca s područja Bosne i Hercegovine. Na području Vrulje, između Omiša i Makarske, zaustavili su Passat bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka u kojemu su bili 34-godišnjak i 57-godišnjak sa sarajevskog područja, kao i Golf koji je iza njih vozio 46-godišnjak iz Ljubuškog i u kojemu je bila ''trava'' zapakirana u 15 paketa. Droga nije bila posebno skrivena.

Policija je imala dojavu o švercu marihuane, a u akciji su osim policajaca Odjela za narkotike sudjelovali i triljski granični policajci. Trojica muškaraca nakon kriminalističkog istraživanja predana su pritvorskom nadzorniku.

Ovo je najveća zapljena marihuane u zadnjih pet godina na ovom području.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar madcap
madcap
17:47 13.07.2012.

A što reći? Na kraju kad glupost totalno prevlada mi u Dalmaciji nećemo više smjeti ni jesti blitvu ni drugo ljekovito bilje. Gledajući ove gore radosne na slici čovjek vidi nepobitan dokaz tvrdnje da ono čega bi se pametan sramio, budale se ponose.

VA
Vucin Apostol
18:46 13.07.2012.

Nekako mi ovi troje na slici izgledaju prenasmijano,mislim da su probali robu...Više puta :D

ŠS
šakal-sb
23:05 13.07.2012.

da nema drukera mogli bi samo jedan drugoga uhvatit za tu glupu facu,vidi se da su ogranićeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije