Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Pamić

Split ima iskustvo, a Karlovac bolje igrače

pamic
kristina štedul fabac/pixsell
05.08.2010.
u 14:37

Trener karlovačkog prvoligaša očekuje tri boda, nije objavio sastav tima, ali najavljuje promjene u taktici

Kako dečki igraju, ne trebamo se nikoga bojati. U subotu očekujem dobru reakciju i nova tri boda, izjavio je Igor Pamić, trener NK Karlovac, najavljujući utakmicu s NK Splitom. Susret na stadionu uz Koranu počinje sutra u 20 sati. Tko će igrati na domaćem terenu trener nije otkrio. 

– Neće biti velikih promjena u sastavu, samo taktičkih – kazao je, i najavio da bi za utakmicu trebao biti spreman i Viktor Špišić, koji je u srijedu ozlijedio zglob. Pamić ocjenjuje da je Split u prednosti zbog iskustva, no da je Karlovac ‘igrački’ jači. Posljednju utakmicu u Zadru izgubili su, kaže, zbog nekoliko katastrofalno loših igrača.

I za ovotjednu nogometnu utakmicu prvoligaša Večernji list u suradnji s NK Karlovac svojim je najvjernijim čitateljima osigurao besplatne ulaznice. Prvih deset čitatelja koji u Regionalni centar Večernjeg lista u Haulikovoj ulici 8 stignu u petak nakon deset sati, s aktualnim primjerkom našega lista, besplatno će moći gledati subotnji susret ‘nebesko plavih’ s nogometašima Splita.

Komentara 1

MU
muthafka
14:34 06.08.2010.

i u zadar je išao po tri boda.................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije