Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila u Beogradu

Splićanka koju je Periš posljednju zvao: 'Žao mi je što se nisam javila...'

Matej Periš
Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL/nestali.gov.hr
1/4
19.01.2022.
u 11:31

– Da me barem obavijestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gdje da idu, što da rade – rekla je Maja S.

Žao mi je što se nisam javila, to mi je najveća muka, riječi su Splićanke Maje S. koju je posljednju zvao Matej Periš, 27-godišnji Splićanin nestao u Beogradu prije 20 dana. 

Periš je s prijateljima bio u Beton Hali te doznao da je u Beogradu i Splićanka, vlasnica dviju firmi za pomorski promet i turizam. Poslao joj je poruku te ju je potom i zvao, a Maja S. policiji je kazala da nije čula da joj je mobitel zvonio.

– Žao mi je što se nisam javila, to mi je najveća muka od svega. Da me barem obavijestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gdje da idu, što da rade – rekla je Splićanka kroza suze za TV Prva, prenosi Blic.rs

Također, pokazala je da ima propušten poziv od Mateja Periša 30. prosinca u 22.29 sati. Cijeli intervju Splićanke, koji je dala za TV Prva, bit će objavljen danas u večernjim satima. 

Puno je nepoznanica o nestanku mladog Splićanina. Matej je, podsjetimo, nestao u noći s četvrtka 30. prosinca na petak, 31. prosinca 2021. godine u Beogradu. Zadnji je put viđen uz rijeku Savu oko kluba Gotik. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a oni su u petak njegov nestanak prijavili policiji. Za vrijeme potrage pojavile su se snimke nadzornih kamera s beogradskih ulica koje sugeriraju da je na njima upravo Periš koji trči.

VIDEO Rekonstrukcija kretanja Mateja Periša u noći nestanka

Komentara 24

PO
poluprovokator
13:15 19.01.2022.

Sad je drugačije izjavila. Prije je rekla da ju je nazvao ali da se nisu mogli razumjeti dobro zbog buke iz kluba. Kao sto sam napisao vec danas mobiteli imaju aktivni noise supressor i kompresor dinamike i dobro rade i iz takvog ambijenta. Policija moze iz izlista poziva vidjeti vrijeme poziva i trajanje iz vega se vidi dal je poziv prekinut nakon 7 sekundi ili su pricali pola minute i vise. Zatim moze provesti test sa dva takva mobitela iz ambijenta buke i odmah doznati dali su se dobro čuli...

Avatar Fiume
Fiume
15:05 19.01.2022.

Vjerojatno su je ka.ali na redaljku pa se nije mogla javiti.

IP
info_punkt
15:24 19.01.2022.

pa dokle će ovo, ljudi? ima li netko drugi da je nestao/nastradao u međuvremenu, malo za promjenu da o njemu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije