Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stan potpuno izgorio
Povratak na članak

Splićanin u čijem je stanu izbio požar: Nisam ja zapalio šibicu!

Policija u ponedjeljak cijeli dan obavljala očevid u Papndopulovoj nakon požara.

Komentari 19

Avatar bluffer
bluffer
11:09 26.11.2019.

na prvom mjestu je kriva osoba koja zastupa stanare,potom institucija koja vodi zgradu,komunalni redar,policija i na kraju socijalna ustanova.......ops .....tako funkcioniraju uredene drzave a ne uhljebnicka kasta

VL
DU
Deleted user
09:50 26.11.2019.

Ono što država treba napraviti - jest prepisati izraelska zakonska rješenja o sustanarstvu, buci i sličnim poglavljima... Naime, to čini suživot nesnosnim i to je u Izraelu efikasno riješeno - prvo idu pritužbe, onda izlazi policija i čini život tegobnim onome koji se drznuo ometati zajednički prostor ili svoj stan pretvorio u nešto drugo. Ako ni stalna gnjavaža policije ne rezultira poboljšanjem - e onda ga sudski isele i kraj priče! A ne kao kod nas - policija i pravosuđe prvo čeka ovako nešto, pod egidom da je priv. prostor zakonski štićen i da oni tu ništa ne mogu. E pa i u Izraelu je tako -ali postoje iznimke...

VL
KO
komunikolog
09:53 26.11.2019.

Imamo organizaciju #spasime, sada će oni to rješiti! Sutra će postrojiti Plenkovića i par ministara. Ili ipak ne, tu nema love?

VL
LU
lupa
09:21 26.11.2019.

Evo, pa nemojt eprotestirati. Drzava nije reagirala na apele sustanara i opet nista jer nije nekoliko djece umrlo. Zar kod nas moraju umirati djeca da se mozda nesto promijeni? Dokle?

VL
AU
austrougarskigeneral
09:57 26.11.2019.

netko je kriv i neka odgovara.ali unasoj drzavi nitko nije kriv za ništa.

VL
PH
Petarstijena-HR
13:07 26.11.2019.

Treba ispitati susjede stanare, jer je netko od njih podmetnuo požar!!!

VL
PH
Petarstijena-HR
13:03 26.11.2019.

U Splitu, treba policija provjeriti i ispitati sve stanare na detektor laži, jer najvjerojatnije da je netko od njih podmetnuo požar (moguće da su mu priključali stan i potpalili, a druga je mogućnost da su mu bacili izvana zapaljivo sredstvo na balkon). U Splitu živi najveći broj idiota na kilometar kvadratni-inače kada nema turističke sezone-tokom zime i proljeća , u gradu se pale automobili, a kada je turistička sezona sve je OK.Idioti koji su zapalili ovaj stan su oštetili trajno statiku zgrade, umanjili vrijednost svih 50-ak stanova u zgradi, te u kvartu Papandopulova ulica, ta zgrada će se urušiti cijela, jer joj je zbog visoki temperatura iskrivljene armature i nosivi stupovi...Ovakve luđake, palikuće treba doživotno u zatvor. Isto tako krive su institucije grada Splita i komunalna služba koja u ST ne reagira na probleme građana , kao i splitska policija koja ne radi ništa, kada ih se pozove za susjede koji remete javni red i mir u zgradi. Građani se trebaju udružiti i tužiti Grad Split, policiju, te počinitelje požara za naknadu štete, zbog subjektivne i objektivne odgovornosti.

VL
PH
Petarstijena-HR
13:11 26.11.2019.

Oni koji su ovog tipa maltretirali da drži smeće u stanu, su najvjerojatniji nalogodavci ili počinitelji ovog požara u Splitu-treba ih policija posebno staviti na listu osumnjičenika. Ugrozili su i svoje stanove i tuđe-idioti splitski. Ovaj tip je kriv utoliko što ga gradske nesposobne službe i policija nisu na vrijeme uklonili i sankcionirali.

VL
MI
Mikrovalna
09:08 26.11.2019.

Koji tenkre. Takvima država/grad treba dati neki rok za srediti stanje u kojem živi, a ako ne ide oduzeti stan i strpati ga negdje.

VL
PH
Petarstijena-HR
13:17 26.11.2019.

Stanovi iz te zgrade više nisu za prodaju. To treba srušiti i raditi sve iznova. Jutros je u Splitu bio jak potres-koji je još više poljuljao temelje navedene zgrade...Po Splitu se priča da je netko iz tog ulaza zapalio stan namjerno, dakle ne vlasnik, nego netko od susjeda..., i tako je idiot uništio i obezvrijedio tuđih 50 stanova....Tu stanovi sada ne vrijede ni 300 eur kvadrat.

VL
SH
Shalan
09:58 26.11.2019.

Dati državi, ili općinama, ovlasti da nekog iseljava iz privatne imovine, jeste vi ludi?!!!! Zlouporabe bi bile neviđene!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.