Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohotna učiteljica

Spavala s pet učenika, a radila je to dok su joj djeca i muž bili u istoj kući

Kisha Nuckols
Foto: Policija Indiana
10.01.2018.
u 23:49

Kisha Nuckols (40) završila je u zatvoru jer je drugi puta prekršila uvjetnu kaznu koju je dobila zbog seksa s maloljetnikom

Bivša učiteljica Kisha Nuckols (40) iz američke savezne države Indiane završila je u zatvoru nakon što je drugi puta prekršila uvjetnu kaznu koju je dobila zbog seksa sa 17-godišnjim učenikom.

Učiteljica se, naime, upustila u spolni odnos s učenikom dok su joj u istoj kući bili suprug i djeca zbog čega je osuđena na probni rok od dvije godine.

No, ona je uhićena 3. siječnja jer je prekršila uvjetnu kaznu tako što nije registrirala svoj broj mobitela u Registar seksualnih prijestupnika te će u zatvoru biti do početka sudskog procesa, odnosno 1. ožujka, piše Daily Mail.

Inače, Nuckols je bila pomoćnica u nastavi, spasiteljica i zamjenska nastavnica u okružnoj školi Mount Vernon u blizini Indianapolisa. Uhićena je u travnju 2016. godine, a u studenome je priznala da je više puta dijelila svoje eksplicitne fotografije te da je imala višestruke spolne odnose sa 17-godišnjakom. Priznala je kao je imala 'neprimjerene odnose' s još petero drugih učenika.

Učenike je zavodila preko društvenih mreža te i dovodila kući, a govorila im je da moraju biti tiho jer su joj suprug i djeca kod kuće. Odnose je imala i u automobilu koji je vozila njezina kćer.

Komentara 5

KA
Kadjar
00:10 11.01.2018.

Stvarno moraš biti prištavi 17 godišnjak da bi legao sa ovim bikom! Štapom je ne bih dodirnuo taman da je jedina na pustom otoku!

DO
dommar36
00:26 11.01.2018.

Samo spavala??

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
13:20 30.01.2018.

Nemojte je osuđivati. Ako je Gospođa Makaron nekonvencionalna prva dama a ne prijestupnica zar nije i ova nekonvencionalna? Nešto sam čini se ipak krivo razumio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije