Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazala vjenčanje

Učiteljica pozvala 16-godišnjaka u stan svoga zaručnika i napravila kobnu pogrešku

učiteljica seks
Foto: McKinney Police
04.12.2016.
u 17:17

Sve je počelo kada joj je 16-godišnjak napisao adresu svog profila na Snapchatu tijekom jednog ispita

Alaina Ferguson (23) suočava se s optužbama za seksualno zlostavljanje 16-godišnjaka i slanje svojih golišavih fotografija. Osim toga, morala je i otkazati svoje vjenčanje nakon što joj je zaručnik saznao istinu.

Sve je počelo kada joj je 16-godišnjak napisao adresu svog profila na Snapchatu tijekom jednog ispita.

Potom mu je ona počela slati svoje golišave fotografije. Slijedili su razgovori, a onda je pao i dogovor da se nađu. Tada su imali prvi seksualni odnos i to u parku. Učiteljica i tinejdžer nastavili su se viđati. Nalazili su se u stanu koji je pripadao njezinu zaručniku. Kako stoji u optužnici, imali su seksualni odnos nekoliko puta, a konzumirali su i alkohol. Navodno su posljednji put seksualni odnos imali na stražnjem dijelu automobila nakon nogometne utakmice početkom studenog.

Prema pisanju The Suna, glavni istražitelj koji je vodio cijeli slučaj rekao je kako je 23-godišnjakinja dječaku objasnila da zna da to što radi nije u redu, ali da se dobro osjećala. 

Učiteljica se sada brani sa slobode, ali joj je zabranjeno korištenje interneta te se morala isključiti sa svih društvenih mreža, piše Metro. A ostala je i bez zaručnika...

Komentara 47

SC
schwertransport
18:22 04.12.2016.

Zasto ja nisam imao takvu uciteljicu

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:20 04.12.2016.

Dođi kod nas u rh, sve ćeš dobit u životu, posao na tv, lovu, angažmane, naslovnice, itd, jedino nećeš moć vjeronauk predavat, a i to se da sredit.

DU
Deleted user
18:39 04.12.2016.

"...Učiteljica pozvala 16-godišnjaka u stan svoga zaručnika i napravila kobnu grešku..."___Zašto kobnu grešku?! Kao prvo, učiteljica očito još nije bila spremna za zaručnika jer je s 23 godine relativno mlada. Kao drugo, razlika u godinama nije toliko velika da bi se moglo govoriti o pedofiliji. Kao treće, da mi moj mali s 16 godina dođe doma i kaže da se "viđa" (neću biti prost) s učiteljicom od 23, od mene bi dobio "high five"…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije