Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završna faza potrage

Spasioci iskopali paralelni tunel s bunarom u kojem je Julen, hoće li ga uskoro izvući?

Dječak Julen upao u rupu duboku 110 metara
Foto: REUTERS
1/3
24.01.2019.
u 17:50

Rudari su iskopali drugo okno, paralelno s bunarom, i pokušavaju doći do mjesta na kojem se Julen nalazi, ali već su se nekoliko puta predomišljali u pretpostavkama koji će dan biti dan pronalaska dječaka

Potraga za dvogodišnjim Julenom Rosellóm koji je prije 12 dana pao u bunar dubok čak 110 metara pokraj Malage još nije završena, što znači da drama u Španjolskoj i dalje traje.

Rudari su iskopali drugo okno, paralelno s bunarom, i pokušavaju doći do mjesta na kojem se Julen nalazi, ali već su se nekoliko puta predomišljali u pretpostavkama koji će dan biti dan pronalaska dječaka. Između novoiskopanog okna i starog bunara kopaju tunel da bi ih povezali.

Danas poslijepodne španjolski su mediji izvijestili da su spasioci ušli u završnu fazu potrage za dječakom, koja je i najopasnija za same spasioce. Brojne prepreke s kojima su se inženjeri i spasioci susreli otklonjene su zajedničkim naporom, a ovu su misiju spašavanja već proglasili misijom bez presedana u Španjolskoj.

Roditelji su pak zamolili javnost da ne širi obmane o načinu na koji je njihovo dijete upalo u bunar te su dodali da ni u jednom trenutku nisu izgubili nadu.

VIDEO Usporedba Hrvatske i Slovenije

Komentara 6

KE
kelab
00:15 25.01.2019.

Nadam se da je to djetesce jos uvijek zivo i da su mu dodavali vodu i hranu kroz tu nesretnu duboku rupicu. Ne daj se malecki!

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
18:30 24.01.2019.

strašna tragedija!užas!

Avatar neidemdalje
neidemdalje
22:41 24.01.2019.

12 dana i imaju nadu... svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije