Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVDA U SAD-u
Povratak na članak

Pomilovali ga par sati prije pogubljenja, a mnogi smatraju da je nevin

Državni Odbor za oprost i uvjetni dopust preporučio je 1. studenog većinom glasova da Stitt preinači Jonesovu kaznu na doživotni zatvor s mogućnošću uvjetnog otpusta, a nekoliko članova Odbora izrazilo je sumnju u dokaze koji su doveli do osude.

Komentari 2

SI
sisavac
06:44 19.11.2021.

Nedavno e u memphisu ubijen reper. Naravno, tamne boje kože. Jeste to prenijeli? Niste. Tko ga je ubio? Ili, da bude jasnije, što mislite kakve boje kože je ubojica? 13% stanovništva čine, i skoro 60% ubojstava. Blm živi vječno!

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
01:24 19.11.2021.

Ni u kom slucaju nije nevin. Nema nikakve sumnje da je aktivno sudjelovao u razbojstvu, jedino postoji osnovana sumnja da je upravo on ubio zrtvu. Doduse za to postoji svjedok ali ispalo je da drugi pocinioc doticnog razbojsrva ima boljeg advokata

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.