Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna potjera

Spas u zadnji čas: Evo kako je ovaj vozač pobjegao policiji

potjera
Foto: Screenshot
1/2
15.02.2019.
u 08:18

Policija je pokušala zaustaviti bijeli Landcruiser oko 19.45 sati u redovnoj kontroli prometa, no vozač je umjesto na kočnicu, stao na papučicu gasa

Internetom kruži snimka nevjerojatne potjere iz Maddingtona, predgrađa australskog grada Pertha, gdje je jedan vozač u zadnji trenutak uspio pobjeći policiji.

Policija je pokušala zaustaviti bijeli Landcruiser oko 19.45 sati u redovnoj kontroli prometa kada se vozač dao u bijeg.

Ono što je privuklo posebnu pažnju javnosti bila je prikolica bez kotača koju je vukao za sobom, a koja je doslovno bacala iskre po cesti.

Policija je odmah krenula u potjeru za njim, no pomahnitali vozač tada je imao više sreće nego pameti. Prelazio je preko pružnog prijelaza i doslovno se provukao ispod rampe koja se spuštala na tračnice jer je dolazio vlak, a policijski automobil morao se zaustaviti.

U tom trenutku vozaču se izgubio trag, no policija se nada da će ga identificirati s pomoću snimke koja je objavljena na društvenim mrežama.

GALERIJA Ove fotografije prikazuju kako se lica mijenjaju i kako izgledamo u 7 ujutro, a kako u 19 sati

potjera
1/17

Komentara 2

Avatar BilanMandić
BilanMandić
10:59 15.02.2019.

Ajme koji papci ovi murjaci.

TH
thu
09:30 15.02.2019.

Jedan komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije