Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sin felipe

Španjolski kralj modernizira monarhiju

španjolski kralj modernizira monarhiju
Foto: screenshot/Deutche Welle
06.08.2015.
u 09:32

Izgleda da i ovdje vrijedi ono pravilo da iza svakog uspješnog muškarca stoji – uspješna žena.

Luksuzni safari usred recesije, poziranje s mladom njemačkom ljubavnicom, umiješanost u mito i korupciju – španjolska kraljevska obitelj posljednjih je godina punila medije skandalima i sustavno srozavala svoj ugled u očima podanika. Početkom prošle godine popularnost joj je bila toliko pala da je 50 posto Španjolaca bilo za ukidanje monarhije.

Da bi se spasilo što se spasiti da, kralj Juan Carlos je tron prepustio svom nasljedniku, princu Felipeu. A on očito zna kako ponovno pridobiti naklonost svojih podanika. No, izgleda da i ovdje vrijedi ono pravilo da iza svakog uspješnog muškarca stoji – uspješna žena. 

 

Komentara 4

FR
franjo
10:46 06.08.2015.

Monarhija u ovo vrijeme ne pripada uopće nijednoj državi i čovječanstvu . To su paraziti koji žive na račun naroda. Čudi me da u EU ima još primitivnog naroda koji to podržava .

HR
hromcan
11:16 06.08.2015.

Ne samo da je u redu da postoje monarhije nego bi svatka država trebala imati gazdu jer i kuća propada ako nema gazdu kako i nebi država( samo im zrebaju puno veče ovlasti).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije