Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Potraga za dječakom je ipak završila tragično

Potraga za Gabrielom je završila tragično
Foto: Screenshot/YouTube
13.03.2018.
u 09:12

Tijelo Gabriela Cruza pronađeno je u prtljažniku automobila koji je vozila partnerica njegova oca u nedjelju

Gabriel Cruz, osmogodišnji dječak koji je nestao u južnoj pokrajini Almeriji, pronađen je mrtav. Lokalni mediji izvještavaju kako je bio zadavljen istoga dana kada je i nestao. 

Tijelo Gabriela Cruza pronađeno je u prtljažniku automobila koji je vozila partnerica njegova oca u nedjelju. Policija je uhitila partnericu njegova oca Anu Juliu Quezadu (43) koja je sudjelovala u potragama za dječakom. Za nesretnim dječakom tragalo je preko 4000 članova policije i volontera. BBC prenosi da je prvo sakrila dječakovo tijelo na obiteljski posjed u selu Rodalquilar, ali ju je policija uhitila kada je htjela premjestiti tijelo. Također, u video snimci njenog uhićenja može se čuti kako viče: "Nisam ja! Ujutro sam uzela auto!"

 

Međutim, ovo nije prva smrt djeteta za koju je osumnjičena. Policija pregledava i slučaj iz 1996. kada je četverogodišnja djevojčica navodno pala kroz prozor u gradu Burgosu dok se Quezada brinula za nju. U tom slučaju je policija procijenila da se radi o nesretnom slučaju

 

 

Komentara 1

NI
Nikomah95
11:51 13.03.2018.

Staviti je u kavez pun napaljenih orangutana, tamo pripada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije