Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćeni u pitomači

Sopjanin branje duhana nadničarima platio duhanom

duhan
Dušan Mirković/PIXSELL
28.10.2013.
u 08:36

Policija je pregledom automobila, pronašla vrećicu sa sitno rezanim duhanom bez oznake markice Ministarstva Financija, a potom je provedenim kriminalističkim istraživanjem policija pronašla 25 kilograma duhana koji je dvojac dobio iz Sopja

U nedjelju je policija u Pitomači, u 6 sati ujutro tijekom redovne policijske ophodnje, zatekla 57-godišnjaka i 55-godišnju putnicu, u automobilu slatinskih registracijskih oznaka, kako prevoze duhan.

Policija je pregledom automobila, pronašla vrećicu sa sitno rezanim duhanom bez oznake markice Ministarstva Financija, a potom je provedenim kriminalističkim istraživanjem policija pronašla 25 kilograma duhana koji je dvojac dobio iz Sopja, od 45-godišnjaka koji im je usluge branja duhana , za što im je obećao isplatiti nadnicu, dao rezani duhan. Temeljem izjave koju su policiji dali uhvaćeni Slatinčani koje je policija slučajno zaustavila u Pitomači, policija je u nedjelju popodne, oko 14 sati, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, provela pretragu stana i drugih prostorija koje su u vlasništvu 45-godišnjaka iz Sopja, te su pronašli rezalicu za duhan i 13 kilograma sitno rezanog duhana.

Policiji je 45-godišnjak potvrdio i priznao da je tijekom rujna i listopada, u dva navrata dao nekoliko desetaka kilograma sitno rezanog duhana za usluge branja duhana 57-godišnjaku i 55-godišnjakinji. Policija će protiv tri osobe podnijeti kaznenu prijavu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije