Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad solnom kiselinom

'Napala je moju kćer, kažu da je psihički bolesna. Što će sutra? Doći s bombom?'

Napad solnom kiselinom
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/13
06.09.2018.
u 13:55

Jedna je žena solnom kiselinom napala prodavačicu na pulskoj ribarnici tvrdeći kako joj je prodala staru ribu

Prava drama odvijala se u pulskoj ribarnici gdje je jedna žena solnom kiselinom zalila drugu ženu (44) i njezinu kćer (10), odnosno prodavačicu na jednom od štandova, javlja Glas Istre.

U ribarnicu je odmah stigla hitna pomoć i policija, a neslužbeno se doznaje kako je žena to učinila jer joj je navodno prodavačica prodala staru ribu.

Dnevnik.hr javlja kako su u incidentu koji se dogodio oko 10.30 sati ukupno ozlijeđene četiri osobe. Osim majke i kćeri, ozlijeđena je još jedna osoba.

Među ozlijeđenima je i počiniteljica stara 80 godina.

– Žena je vjerojatno psihički bolesna. Kupila je svježu ribu i otišla kući. Potom se vratila i napala ih solnom kiselinom. Ovo je kao da živimo u Teksasu – rekla je za 24 sata jedna svjedokinja.

Majka napadnute prodavačice kaže da je napadačica vikala na žene na štandovima:

– Ona je uletjela s vrećicom sa solnom kiselinom. Moja kći ju je odgurnula, a ona je vikala: "K*rvo, moram ići popiti terapiju, pusti me." U kojem svijetu mi živimo? Hoće li ta žena sutra doći s nožem, s bombom...? Ja svoje dijete ne puštam više da ovdje radi. Dobile smo tablete za smirenje, u šoku sam. Kći mi je na hitnoj, na obradi. Rekli su nam da je napadačica psihički bolesnik. Pitaju me hoće li je tužiti ili neće, no meni to ne znači ništa. Oni će je sutra pustiti i ona, ili bilo tko drugi, može opet sutra doći...

VIDEO Obitelj pretraživala rijeku pa se šokirali kada su vidjeli što su izvukli iz vode

Ključne riječi

Komentara 66

Avatar southman
southman
13:27 06.09.2018.

Baka od 80 godina zalije solnom kiselinom djevojčicu od 10 godina ???

JM
ja-ma
13:45 06.09.2018.

Imam djevojčicu od 10 godina i sledila sam se. Pa zalij mene,ali nemoj nedužno dijete,odvratni stvore!

NA
narcis660
13:13 06.09.2018.

Bože pa šta još nećemo čuti...Monstruozno,bolesno i za nepovjerovati.Kakvih sve bolesnika ima tu oko nas svakodnevno nismo očito ni svjesni....Strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije