Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra u Večernjem
Povratak na članak

Soljačić: Umjetno meso temeljito će promijeniti naš život

Hrvatski znanstvenik koji se u Americi proslavio bežičnim prijenosom energije te je nazvan “novi Tesla” ovih je dana bio na odmoru u Zagrebu, a s našim je novinarom podijelio niz zanimljivih pogleda na budućnost

Komentari 4

LA
lajh1985
22:24 10.08.2019.

Moj otac je rekao da ako ce ustinu bit "posljednji srbin u hrvatskoj "da ce ic u kino svaki dan umjesto terapija na koje ide :)

VL
BE
Beskucnik
00:59 11.08.2019.

Ne kuzim covjek umjesto izumima Bavi se nekom agendom ,posljednji srbin ,posljednji komad mesa ...mene zanima posljednji racun za struju a za meso i srbina se nebrinem njih ce uvijek bit

VL
DR
DrJok
13:46 12.08.2019.

vestacko meso - ako to ispadne kako treba bice veci korak za covecanstvo nego mesec.

VL
ST
steve
23:48 10.08.2019.

Pametni ljudi hrvatskoj smetaju jer se drugi osjecaju manje vrijednima, pa se bojim da takav covijek ostane u hrvatskoj jer ce se takovi odmah baciti na njega da tu pamet uniste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.