Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANA POSLA

Solinjanin nakon svađe zapalio očevu kuću!

vatrogasac
Duško Jaramaz/PIXSELL
01.05.2013.
u 12:15

U kući u Dugopolju nitko ne živi. Alkotestom je utvrđeno da je 29-godišnji Solinjanin bio alkoholiziran

Dvadesetdevetogodišnjak iz Solina nakon obiteljske svađe u utorak uvečer zapalio je kuću u Dugopolju svog 56-godišnjeg oca. Srećom, u toj kući nitko ne živi.

Požar je podmetnut oko 22.10 sati, a vatrogasci su ga ugasili oko 23 sata. Policijski službenici su 29-godišnjaka zatekli na mjestu događaja, priveli su ga u Policijsku postaju Solin, te je alkotestiran. Utvrđeno da se nalazio u alkoholiziranom stanju.

Centar požara bio je u potkrovlju kuće. Uzrok požara je otvoreni plamen ili žar, a nagorjele su daske i grede na krovu. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 40.000 kuna. Protiv 29-godišnjaka podnesena je kaznena prijava za kazneno djelo iz čl. 235 Kaznenog zakona, o čemu je izviješteno Općinsko državno odvjetništvo.

>> Benzinom polio Hitnu pomoć s tri djelatnika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije