Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Čovječe!'

Šokirao se kada je vidio tko je bio za volanom auta do njega

Dječak za volanom auta
Foto: YouTube
1/2
08.06.2015.
u 08:44

- Ovo nije sigurno, čovječe, mnogo je automobila na cesti - vikao je vozač

Oni koji su često u prometu već su navikli na svakakve stvari, no jedan vozač iz Arizone neugodno se iznenadio kada je vidio tko je bio za volanom jednog od automobila koji je prošao kraj njega.

Kada se zaustavio na semaforu, vozač je pripremio kameru, a kada se taj automobil zaustavio pored njega, moglo se vidjeti da je za volanom bilo - dijete. U vozilu je s dječakom bilo još ljudi.

Zgroženi vozač rekao je muškarcu koji je sjedio pored dječaka, vjerojatno njegovu ocu, da netko ovako može stradati na što mu je ovaj odgovorio da drži ruku na ručnoj kočnici.

- Ovo nije sigurno, čovječe, gužva je u prometu, mnogo je automobila na cesti - vikao je muškarac koji je sve snimio i video objavio na YouTubeu.

Lokalni mediji su se za slučaj raspitali kod policije, no od njih još nema odgovora.  

>> Ocu bilo sumnjivo zašto mu se sin tako dugo tušira, zatekao ga dok je radio ovo

Komentara 10

Avatar ucjena
ucjena
09:05 08.06.2015.

budući vozač, formule 1 ima toga i kod nas, ne moramo ići tamo, a tek ludih očeva i djedova, djeca im sjede u krilu i kao voze, 2-3-4 god, a zakon apelira na savjest?

TO
tovaravot
18:35 08.06.2015.

jos jedan bistar naslov i vijest od gospodicne ane erdelje

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:59 08.06.2015.

jadan ostao u soku...Tko ga je reanimirao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije