Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostala bez 2.000 eura

Šokirala se kada je otvorila paket: Umjesto skupocjene torbe, stiglo joj je nešto potpuno drugačije

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
08.01.2023.
u 22:12

"Radila sam, ali mi je e-mailom stigla poruka kako je paket dostavljen u 12.09 sati", rekla je žena iz Njemačke. Kada je tu večer, 19. listopada, došla do stana, ispred je pronašla veliki paket te se pitala zašto se tako mali proizvod šalje u tolikoj kutiji.

Odgajateljica iz Berlina naručila je luksuznu Louis Vuitton torbu, no zbog isporuke pogrešne online narudžbe ostala je bez 2.000 eura. Naime, kada joj je paket isporučen, u njemu je bila stolica na rasklapanje.

Na službenoj stranici Louis Vuittona kupila je torbu 17. listopada te je dostavna služba UPS obavještava kako će paket biti isporučen 18. listopada. Tada nije bila na adresi pa paket nije isporučen te je drugi pokušaj isporuke bio sljedeći dan, prenosi Fenix magazin

"Radila sam, ali mi je e-mailom stigla poruka kako je paket dostavljen u 12.09 sati", rekla je. Kada je tu večer, 19. listopada, došla do stana, ispred je pronašla veliki paket te se pitala zašto se tako mali proizvod šalje u tolikoj kutiji.

Broj dostave i adresa na paketu su bili točni, no unutra se nalazila crvena sklopiva stolica za kampiranje, vrijedna između 58 i 89 eura.

Odmah se žalila Louis Vuittonu i korisničkoj službi UPS-a. Sredinom prosinca, nazvala ju je žena koja se nije predstavila te koja je tvrdila da je dostavljač dao izjavu da joj je osobno uručio paket. Rečeno je kako postoji video utovara paketa marke Louis Vuitton u kombi UPS-a.

Nakon što je žena pokušala vratiti svojih 2.000 eura sredinom prosinca, nije uspjela. UPS i Louis Vuitton nisu odgovorili na upite medija o ovome slučaju.

“Bez obzira kako će se stvari sada odvijati, izgubila sam želju za luksuznom torbom”, rekla je žena.

VIDEO Istražili smo koje kovanice kune najviše vrijede na tržištu. Jedna se prodaje za 130 eura, imate li je doma?

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Crazy_bat
Crazy_bat
00:53 09.01.2023.

Izmišljena priča. Otkud odgajateljici lova za Louis Vuittonovu torbu?

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:32 08.01.2023.

Znam da se trebam fokusirati na problem naručivanja preko interneta, ali ne mogu prijeći preko činjenice da bi žena dala više od 10 000 kuna za tamo neku večernju torbicu.

BR
Brankko
03:31 09.01.2023.

Kupovina mačka u vreći -- a ono, rasklopna stolica u paketu. U priči nedostaje nekih elemenata, ali dobro, pričica je poučna, i to kako za koga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije