Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nisam znao'

Šok na TV-u: 'Mrtva' supruga nakon dvije godine javila se u emisiju

Šokiran gleda TV
Foto: Thinkstock
11.03.2016.
u 09:41

– Nisam znao da se radilo o drugom tijelu koje smo pokopali i da je moja žena još uvijek živa – ispričao je Mohamed za španjolske medije.

Ožalošćeni suprug koji je mislio da je izgubio ženu u prometnoj nesreći šokirao se kada je doznao da se njegova ''mrtva'' supruga pojavila na televiziji.

Naime, prije dvije godine Marokanac Abragh Mohamed pokopao je suprugu za koju je vjerovao da je podlegla teškim ozljedama zadobivenima u prometnoj nesreći. No, dvije godine poslije ona se telefonski javila u popularnu TV emisiju u kojoj se spajaju ljudi koji su davno izgubili kontakt.

Mohamedova žena nazvala je u emisiju i rekla da je izgubila kontakt sa svojim suprugom te je dala njegovo ime i bivšu adresu. Mohamed u tom trenutku nije gledao TV, ali su to čuli ostali članovi obitelji i odmah mu javili vijest, piše Mirror.co.uk.

– Nisam znao da se radilo o drugom tijelu koje smo pokopali i da je moja žena još uvijek živa – ispričao je Mohamed za španjolske medije.

Mohamed je sa suprugom živio u malom planinskom gradu Azilalu, a nakon nesreće koja se dogodila u četiri sata udaljenom mjestu, liječnik mu je rekao da ona vjerojatno neće preživjeti, no da će u svakom slučaju trebati platiti račun.

Mohamed se tada vratio kući po novac, a kada je stigao natrag, liječnici su mu rekli da mu je žena preminula. Poslije su mu predali zamotano tijelo u lijesu za koje je vjerovao da je suprugino i on ga je odvezao u Azilal, gdje su je pokopali.

Sada ostaje nepoznanica što je dovelo do cijele situacije, zašto su mu rekli da je mrtva, gdje se ona nalazila dvije godine i zašto mu se tek sada javila. Jedna teorija jest da je možda izgubila pamćenje.

>> Probudio se u mrtvačnici nekoliko minuta prije početka obdukcije: 'Šokirali smo se'

Komentara 3

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
12:05 11.03.2016.

Ha ha nije ona izgubila pamčenje nego ju je ljubavnik potjerao pa se sjetila da ima muža tamo negdje ha ha

SC
schwertransport
11:24 11.03.2016.

A zna ime i adresu nakon dvije godine zamjenila sama papire u bolnici i otisla kod nekog rajbera pa se sada javlja jer je vjerojatno ostavio

DU
Deleted user
11:28 11.03.2016.

koja budalaština, e novina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije