Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestale i pronađene
Povratak na članak

Socijalna služba odredila je prošle godine 6-mjesečni nadzor obitelji

Galićevi odlučno odbacuju tvrdnje da se ne znaju brinuti o svojim djevojčicama. Riječ je o djeci s posebnim potrebama te su, kažu, još od njihova rođenja tražili pomoć stručnjaka u Goljaku i sličnim ustanovama.

Komentari 13

ZE
.zeitgeist.
17:34 05.04.2012.

Obično roditelji kada žele pokazati kak je djeci lijepo sa njima pokažu dječju sobu punu igračaka i dječjih crteža.

VL
TA
Takaros
12:15 05.04.2012.

Veečrnji, malo zaštite te djevojčice i prestanite izvješćivati o njima ili barem to činite na diskretniji način. ako su djevojčice iz problematične obitelji ili same trebaju posebnu skrb, s ovakvim objavljivanjem njihovih imena i necenzuriranih fotografija nastavljate zlostavljanje.

VL
LI
liliZG
12:16 05.04.2012.

socijalna služba \"brza kao vjetar\", rade kao \"crv u kamenu\"..........

VL
LI
liliZG
12:18 05.04.2012.

i slažem se sa Takaros-om....................................gdje je sada ured za zaštitu djece.....

VL
LU
luksa
12:45 05.04.2012.

Slažem se sa donjim komentarima. večernji od osobne tragedije dvoje maloljetne djece pravi senzaciju da proda novine. Ukoliko želite pomoči djeci i ukazati na neki društveni problem to ste mogli i bez objavljivanja slika i imena djece koja su sad obilježena od okoline i druge djece. Novinari večernjeg javno peru prljavi veš jedne porodice a na štetu maloljetne djece. Mislim da je ovo materijal za javnog pravobranitelja za djecu, ili možda on/ona ne čita večernji list?

VL
LA
larala
13:10 05.04.2012.

ne kužim samo jednu stvar, cure ce nakon bake dati udomiteljima, par zar nije logicnije da ti klinci ostanu kod bake i djeda....

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
14:12 05.04.2012.

\"jer je naše unuke stalno, emocionalno i tjelesno, zlostavljala majka\" Brzo zovite B.a.b.e, Nevu telle pa te \"stručnjakinje\" tvrde da žene ne mogu biti nasilne! A s obzirom da naši centri toleriraju, čak štoviše smatraju poželjnim kad majka zlostavlja djecu,u, onda su i ove djevojčice do sad ostavili kod majke da ih i dalje zlostavlja.

VL
FR
fran108
14:13 05.04.2012.

luksa .....svaka čast na komentaru ........a slike pedofila neće da stave na naslovnicu , da vidimo te bolesnike. njih štiti zakon . fuj !....a slike djece stavljaj da ih svi gledaju ...novinari dajte malo bar vi kulture i profesionalizma nije sve u hebenim novcima. šta da netko sliku vašeg djeteta objavi u novinama ? ? ? ?

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
15:06 05.04.2012.

05.04.2012. u 12:45h luksa je napisao/la: Slažem se sa donjim komentarima. večernji od osobne tragedije dvoje maloljetne djece pravi senzaciju da proda novine. Ukoliko želite pomoči djeci i ukazati na neki društveni problem to ste mogli i bez objavljivanja slika i imena djece koja su sad obilježena od okoline i druge djece. Novinari večernjeg javno peru prljavi veš jedne porodice a na štetu maloljetne djece. Mislim da je ovo materijal za javnog pravobranitelja za djecu, ili možda on/ona ne čita večernji list? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pravobraniteljica za djecu zaokupljena je pitanjem dali djeca smiju sjediti u krilu Djeda Mraza, nema ona vremena za prave probleme djece u Hrvatskoj. A i sada je zaokupljena reklamiranjem same sebe i njezinog ureda kako puno rade, a sve u cilju kako ih nebi spojili sa uredom Pučkog pravobranitelja. Znate kak je sigurna plaćica, ne treba previše talasati.

VL
AL
alapača
15:42 05.04.2012.

ma da, oduzimanje dijece, i to na način da se ne mogu oprostiti od roditelja, slučajno se poklopilo s bijegom djecem od kuće. meni to doima kao da socijalci, siti višegodišnjeg baktanja s cijelom obitelji, na kraju kažnjavaju djecu. aa baka, baka ne voli mamu te djece...možda s pravom, ne znam, ali kad im je sin već nezaposlen i bavi se čuvanjem djece-zar to ne bi mogao raditi u roditeljskoj velikoj kućerini?

VL
BA
baš
16:10 05.04.2012.

larala-čuo sam da i baka i djed mogu biti udomitelji, pod određenim uvjetima. Tkoje taj Cvrtila \"biviši policajac\"?. Otkud on zna što je loš a što dobar potez? Je li on svepametujući? Jedini loš potez je ako se u rješenju navodi zlostavljanje ili nasilje a o tim saznanjima nije izvještena policija. Pustite da ljudi rade svoj posao, nemojte biti pametniji od svakoga.

VL
ZE
.zeitgeist.
16:13 05.04.2012.

Jedina žrtva su djeca. Ovo što im se dešava kao djeci će se odraziti na njihove karaktere u odrasloj dobi.

VL
YA
yahoo
17:20 05.04.2012.

ova njihova mama mi se nikako ne sviđa..ima neki samodopadni, zli pogled..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.