Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okovani snijegom

Snježno nevrijeme u SAD-u odnijelo 20 života

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
14.02.2014.
u 23:01

U Pilotu u Virginiji izmjereno je čak 72 centimetara snijega

Istočna obala SAD-a bori se sa snježnom olujom koja je izazvala kaos u dijelovima zemlje, javlja Reuters. Petero ljudi poginulo je čisteći snijeg u Sjevernoj Karolini čim se broj poginulih popeo na 20.

Liječnici u New Yorku bore se za život djeteta čiju je trudnu 36-godišnju majku usmrtila ralica na parkiralištu u Brooklynu. Autocesta u Pensilvaniji zatrpana je komadima metala preostalim nakon višestrukih nesreća u kojima je sudjelovalo 50 vozila, a ozlijeđeno je najmanje 30 ljudi.

Današnje vedro nebo i temperature iznad ništice u New Yorku u potpunoj su suprotnosti u odnosu na prošlu noć kad je grad i okolicu pogodilo grmljavinsko nevrijeme i oluja.

U Pilotu u Virginiji izmjereno je čak 72 centimetara snijega.

Prema sjeveroistoku se kreće nova snježna oluja iz unutrašnjosti, a očekuje se da će nanijeti do sedam novih centimetara snijega tijekom vikenda.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>> Jako nevrijeme pogodilo SAD i odnijelo 13 života!

Komentara 2

XA
xaron
18:40 15.02.2014.

Naucnici nam kažu da dolazi globalno zatopljavanje. Vjerujemo im sve dok ne pogledamo vani kroz prozor.

Avatar oris2
oris2
17:38 16.02.2014.

Namjerno shirenje panike,u proshlom je stoljechu i Nijagara bila zaledjena i niko nije dizao histeriju oglobalnom zatopljenju i o polarnom vrtlogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije