Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Snimljen dramatičan trenutak: Zamalo došlo do sudara dvaju aviona

avioni
Foto: Youtube Screenshot
1/2
07.07.2014.
u 09:05

Na snimci se vidi kako se Boeing 767 ruske kompanije UTair priprema za slijetanje. Dok se on približava tlu, Airbus A340 kompanije Aerolineas Argentineas prelazi preko piste na koju Boeing treba sletjeti, što je prisililo ruskog pilota da izvede riskantan manevar

Na pisti u Barceloni u nedjelju je zamalo došlo do sudara dvaju zrakoplova, javlja RT.

Sve su zabilježile kamere, a na snimci se vidi kako se Boeing 767 ruske kompanije UTair priprema za slijetanje. Dok se on približava tlu, Airbus A340 kompanije Aerolineas Argentineas prelazi preko piste na koju Boeing treba sletjeti, što je prisililo ruskog pilota da izvede riskantni manevar za hitne situacije i avion digne više u zrak kako bi izbjegao sudar.

Boeing je nakon jednog kruga sigurno sletio.

Miguel Angel, koji je incident snimio i snimku objavio na YouTubeu na kojem je dosad prikupila više od milijun pregleda, iskustvo je opisao kao jedno od najgorih koje mu se dogodilo.

 

>> Avioni se zamalo sudarili, kontrola leta jednom od pilota: Prekinite slijetanje!

Ključne riječi

Komentara 2

IG
igorl
13:13 07.07.2014.

Stvarno nije zafrkancija s takvim stvarima. U oba ta aviona je cca 400 ljudi, soma ljudi ti izgine u 5 sekundi... I.

LI
liliZG
12:58 07.07.2014.

dečki u tornju se malo zaigrali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije