Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON TO TAKO RADI'

Snimka s krštenja zgrozila javnost: Vikali smo da prestane, uništio nam je dan

Screenshot Facebook
21.10.2020.
u 14:25

Pravoslavni svećenik tijekom krštenja potpuno golo dijete uranjao je u vodu na poprilično agresivan način pa je beba nakon krštenja bila sva u modricama

Snimka krštenja s Cipra zgrozila je javnost nakon što se proširila društvenim mrežama.

Naime, pravoslavni svećenik tijekom krštenja potpuno golo dijete uranjao je u vodu na poprilično agresivan način pa je beba nakon krštenja bila sva u modricama. Dogodilo se to u nedjelju u Limassolu, a majka djeteta najavila je tužbu protiv svećenika.

– Vikali smo na njega, govorili smo mu da prestane, a on je samo rekao 'ja tako krstim, pustite me da odradim svoj posao' i nastavio. Taj svećenik nam je uništio najljepši dan, a bebu smo odveli kod liječnika i 24 sata nakon incidenta je još uvijek u šoku – ispričala je majka Ntina Shitta koja je snimku krštenja objavila na Facebooku.

Svećenik je pak rekao kako je vidio da je beba pod stresom te je ritual pokušao završiti što prije te se ispričao roditeljima, no sada je očito kasno za to.

Komentara 27

ST
Starotopoljanin
14:45 21.10.2020.

Manijak bradati, jos malo pa je jadno dijete utopio, a i sami roditelji su suodgovorni, kada su dijete dali izopaceniku u ruke.

DR
Drass79
14:45 21.10.2020.

Vjera tjera normalne ljude da zbog i u ime vjere čine nenormalne stvari.

ST
stefj
16:30 21.10.2020.

Nek se dete čeliči...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije