Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah dobila otkaz

Snimka okrutne učiteljice zgrozila javnost, majka zavapila: Moj sin zaslužuje pravdu

učiteljica
Foto: Screenshot
1/2
13.01.2019.
u 13:09

Učiteljica je odmah otpuštena, a ovaj tjedan joj je počelo suđenje pod optužbom za napad četvrtog stupnja na kojem se izjasnila da nije kriva

SAD je zgrozila snimka učiteljice iz područne škole Greenup u američkoj saveznoj državi Kentucky koju je objavila majka jednog autističnog dječaka.

Angel Nelson šokirala se kada je vidjela video na kojem učiteljica Trina Abrams vuče po školskom hodniku njezinog devetogodišnjeg sina s dijagnozom autizma.

Učiteljica je odmah otpuštena, a ovaj tjedan joj je počelo suđenje pod optužbom za napad četvrtog stupnja na kojem se izjasnila da nije kriva.

– Moj sin zaslužuje pravdu – napisala je majka na Facebooku gdje je objavila potresnu snimku.

Na videu se čuje kako učiteljica pita dječaka može li hodati, a kada joj on odgovara ne, ona ga nastavlja vuči po hodniku.

Osim što ima dijagnosticiran autizam, dječak pati i od ADHD-a, PTSP-a te mu je ograničen govor.

>> Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a snimila ih je kamera

učiteljica
1/29
Ključne riječi

Komentara 28

LU
lupa
18:08 13.01.2019.

Tipicno americko dramatiziranje. Po tome moju bi mamu tri puta na lomaci spalili jer ja sam nekoliko puta ko klinka imala "toddler" ispade poput vristanja, inata, bacanja, odbijanja hodanja i sl. I svaki put me morala doslovno vuci do onoga dana kada sam dobila batina nasred jednog zagebackog trga kada me za sva vremena prosala taj debilna ideja.

PO
posluzitelj
15:47 13.01.2019.

Bilo bi ok da video ima zvuk..mali se mozda smije i dobro zabavlja

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
19:39 13.01.2019.

Po naslovu pomisli da je djete tukla peglom po glavi. Nema fizičkog nasilja,derle jednostavno odbija da hoda. Zna da imaju kamere da je snimaju ko zna šta je u pozadini. Podrška učiteljici ................a mama neka se malo pozabavi djetetom a ne da se udaje po treći put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije