Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća u nesreći

VIDEO Kamera snimila zastrašujući trenutak: Pogledajte što je palo na auto ove žene

nesreća
Foto: Screenshot
1/2
10.01.2019.
u 11:21

Nella Lettieri (53) vozila se cestom kroz Melbourne u Australiji kada je se ispred njezina automobila stvorio golemi znak koji ju je 'poklopio'

Da na cesti nikad ne možete biti sigurni, uvjerila se jedna vozačica iz Australije koja je pukom srećom preživjela nesreću koja joj se dogodila.

Nella Lettieri (53) vozila se cestom kroz Melbourne u Australiji kada se ispred njezina automobila stvorio golemi znak.

Putokaz koji je bio pričvršćen iznad ceste pao je točno ispred njezina automobila te ga poklopio. U nesreći je vozilo uništeno, no žena je preživjela iako je zadobila teške tjelesne ozljede.

Trenutak pada znaka od pet metara uhvatila je kamera iz automobila koji se vozio iza nje.

Policija i služba za ceste u Victoriji istražuju slučaj.

– Očito je nešto pošlo po krivu i želimo doznati što se dogodilo. Ovo je vrlo rijedak slučaj, tako što se nije dogodilo u zadnjih 30-ak godina, no nećemo stati dok se doznamo zašto je pao – rekao je direktor tamošnje tvrtke za ceste Graeme Chambers.

Komentara 8

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
11:57 10.01.2019.

Valjda će hrvati sada skužiti da su naše autoceste najsigurnije na svijetu a u Hrvatskoj ipak daleko najljepše. Idemo nazad kući svi.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:43 10.01.2019.

za djelić sekunde je izbjegla dekapitaciju

DU
Deleted user
16:30 10.01.2019.

sada ima dva rodjenadana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije