Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrhtavanje tla

'Grmilo iz zemlje': Snažan potres noćas zatresao šibensko područje

Potres - Šibenik
Foto: CSEM
1/3
30.01.2018.
u 07:11

Zasad nema podataka je li potres prouzročio ikakvu štetu.

Seizmološka služba Republike Hrvatske zabilježila je u prvim satima utorka prilično jak potres s epicentrom 15-ak kilometara zapadno od Žirja, izvijestio je dežurni seizmolog Igor Mandić.  

Potres je zabilježen u utorak u 1 sat i 4 minute, magnituda potresa iznosila je 3.7 prema Richteru, a intenzitet u epicentru V. stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice.

Kako javljaju na Internet stranici Earthquake Information, potres s epicentrom u Jadranskom moru na 10 kilometara dubine, 42 kilometra od Šibenika i magnitude 4 potresao je Krešimirov grad i okolicu. 

Potres - Šibenik
1/5

- O potencijalnoj šteti nismo zaprimili pozive građana, a kolike je jačine po Richteru bio potres još uvijek nismo dobili povratnu informaciju iz Zagreba – kazali su za Šibenik.in u Centru 112.

Također, građani su reagirali na društvenim mrežama pa su neki naveli kako se čula grmljavina iz zemlje koja je potrajala desetak sekundi.

Zasad nema podataka je li potres prouzročio ikakvu štetu.

 

Komentara 36

GO
Gomila
07:37 30.01.2018.

Neko mora da kaze ovom novinaru da je ovo hrvatsaka drzava nema vis jugosrbije

GO
Gomila
07:33 30.01.2018.

Vidi kao su nabili petokratku mora da je ovaj novinar srbin

Avatar nekakav
nekakav
07:32 30.01.2018.

možda se ova petrokraka urušila u more, pa otud potres...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije