Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznene prijave obojici
Povratak na članak

Smrt pješakinja: Za jednog vozača tužitelji traže pritvor, drugi pušten

Osim što je nepropisno pretjecao kolonu od deset automobila, utvrđeno je i da je Kristijan B. u trenutku pretjecanja vozio brzinom većom od dopuštene, odnosno vozio je brzinom većom od 50 kilometara na sat

Komentari 20

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
20:18 10.08.2016.

Krivac je onaj koji: 1. pretječe kolonu; 2. vozi prebrzo; 3. pretječe na "punoj" crti. Čovjek koji je skretao sa ceste vjerojatno nije ni bio u mogućnosti vidjeti auto koje dolazi iza više drugih automobila. Mislim kako bez razloga pokušavaju podjeliti krivnju - mulca treba poslati iza rešetaka i neka oštećenim obiteljima doživotno isplaćuje dio zarade kao obeštećenje. A i kao primjer drugima.

VL
TH
than
22:33 10.08.2016.

Kakve vozace imamo ?!?!?! Danas u pola sata sam vidio biciklistu koji ide po cesti i prolazi 'ladno kroz crveno. Istina da ima i biciklistu stazu sa strane, ali on po cesti preko crvenog. Onda gledam neku zensku jede sendvic i naglo skrece sa strane. U suprotni trak. Valjda ja malo udarila po gasu, a autobus zakocio. Ovaj trubi... A cak jos nije pocela niti kisa. Kod nas je najbolje ukinuti autskole, jer nemaju smisla. Neka se svi uce kod kuce, poloze i voze. A ove sa mobitelima bolje niti ne nabrajati.

VL
Avatar commentator
commentator
22:01 10.08.2016.

Već su počeli sa "...miran mladić....", e pa u tom slućaju je bio "nemiran."

VL
NI
Nini istrijan
19:57 11.08.2016.

Covjek koji je skretao nije kriv!On je prvi u redu i svi oni iza njega moraju biti pazljivi a osim toga je bio svjestan da je puna linija i da nitko nije lud da pretice.Na zalost u krivoj je zemlji jer ludaka koji preticu na punoj crti ima previse.

VL
Avatar Azriel
Azriel
20:42 10.08.2016.

Potpuno je pravedno, da obadva vozača završe na dužoj robiji. I da im doživotno uzmu vozačke. Točka

VL
Avatar Azriel
Azriel
20:39 10.08.2016.

Zakon i propisi su jasni. Krivac je onaj koji je oduzeo prednost koloni. A to je vozač koji je skretao u lijevo. Drugi problem je ovaj što je nepropisno preticao, ali on nije izazvao nesreću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.