Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJICA DRŽAVLJANA BiH OPTUŽENA ZA PRIJETNJE

Smrću prijetili kolegama, jednog porezali nožem, uzeli im mobitele...

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
11.03.2021.
u 08:19

. Dvojica oštećenika su uspjela pobjeći u drugu sobu, a 49-godišnjak se tereti da je nakon toga lupao po vratima prijeteći da će ih ubiti

Državljani BiH u dobi od 29 i 49 godina optuženi su za više prijetnji, a optužnicu je protiv njih podiglo ODO Šibenik. Prema optužnici, 49-godišnjak se tereti da se  31. listopada 2020. oko 22.00 sata, u mjestu u blizini Drniša u kući u kojoj su on i 29-godišnjak bili smješteni s ostalim zaposlenicima svog poslodavca, prvo posvađao s jednim od oštećenika, nakon čega mu je zaprijetio smrću.

Potom je, tvrdi tužiteljstvo, zajedno s 29-godišnjakom i fizički  nasrnuli na tog oštećenika, ponovo mu prijeteći smrću.  Fizički obračun pokušao je spriječiti drugi oštećenik, kojeg je, navodi tužiteljstvo, 29-godišnjak nožem porezao po ramenu te mu je  također zaprijetio smrću. Dvojica oštećenika su uspjela pobjeći u drugu sobu, a 49-godišnjak se tereti da je nakon toga lupao po vratima prijeteći da će ih ubiti.

Istovremeno, 29-godišnjak je sa stola uzeo njihove mobitele, čime ih je oštetio za oko 1500 kuna.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sisavac
10:23 11.03.2021.

ja mislio da zbog male plaće se posvadili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije