Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO PODRHTAVANJE

Smirena reakcija voditeljice usred potresa: 'Profesore, samo da vas prekinem...'

Foto: HRT/Igor Kralj/PIXSELL
1/11
28.12.2020.
u 11:58

Sudeći prema ovome kako je treslo naš stol, pretpostavljam da je potres bio dosta jak... - rekla je voditeljica

Snažan potres s područja Petrinje i Siska osjetio se dosta jako i u Zagrebu. Potres je zabilježila i kamera koja je snimala radijsku emisiju 'U mreži Prvog' Hrvatskog radija.

- Profesore, samo da vas prekinem. Nažalost, osjetili smo još jedan, malo teži i jači potres i u našoj zgradi. Pretpostavljam da se ovaj jaki potres osjetio i u ostatku Zagreba, vjerojatno i u široj okolici. Sudeći prema ovome kako je treslo naš stol, pretpostavljam da je potres bio dosta jak... - rekla je voditeljica Mirjana Grahovac kojoj je gost u studiju bio Pero Lučin.

Na snimci se može vidjeti kako se kamera trese dok voditeljica smireno govori.

- Evo možete nastaviti. Nadam se da je ovo što se tiče potresa za sada sve u Zagrebu i okolici - rekla je voditeljica.

1/24

Prvi jaki potres bio je u 6 sati i 28 minuta kod Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 5.0 prema Richteru, a intenzitet u epicentru VII stupnja EMS ljestvice.

Uslijedila su dva jača potresa s epicentrom 5 km jugoistočno od Petrinje, a magnitude potresa iznosile su  4.7 i 4.1 prema Richteru.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar renac
renac
13:09 28.12.2020.

Prvo ste zatvorili crkve jednako potres,pa ste doveli cjepivo jednako potres,a vi ljudi skupa sa korumpiranim politicarima budite jos gori tj.objesniji pa ce biti jis gore jer idete kontra Boga non stop.

Avatar Dalmacija
Dalmacija
15:09 28.12.2020.

Kazna Božja se spustila na Hrvatsku. Potresi, poplave, goleme štete, najveća smrtnost oo korone na Balkanu i jedna od najvećih u Europi, slom turističke sezone, najveći pad BDP-a na Balkanu i Europi... Stradanjima nema kraja

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
12:07 28.12.2020.

Da me žena nije probudila, ne bih ni znao da je bio potres.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije