Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kadroviranje

Smijenjen šef dubrovačkog zatvora

'16.05...2012. Pozega - Reportaza iz zatvora i odgojnog centra u Pozegi gdje majke s djecom sluze kaznu Photo: Boris Scitar/VLM'
'Boris Scitar/Vecernji list'
13.07.2012.
u 23:56

Promjene su se dogodile i na čelu ženske kaznionice u Požegi. Dosadašnji šef Slavko Orešković svoje mjesto zamijenit će s upraviteljicom zavoda Rankom Farkaš.

Tri mjeseca nakon što je u zatvoru u Dubrovniku Ministarstvo pravosuđa provelo nadzor ispitujući navode iz anonimne predstavke u kojoj se upravitelja Almira Bijelića prozivalo za, najblaže rečeno, niz nepravilnosti, šef dubrovačkog zatvora smijenjen je s dužnosti. Otišao je na vlastiti zahtjev i od ponedjeljka bit će voditelj upravnog odjela zatvorske bolnice u Zagrebu. V. d. šefa dubrovačkog zatvora bit će Ivan Pršlja iz Središnjeg ureda.

Promjene su se dogodile i na čelu Kaznionice za žene u Požegi i tamošnjeg Odgojnog zavoda za maloljetnice. Dosadašnji šef ženskog zatvora Slavko Orešković svoje mjesto zamijenit će s upraviteljicom zavoda Rankom Farkaš. Dosadašnji šefovi zatvora u Puli, Požegi, Valturi, Varaždinu, Bjelovaru te Odgojnom zavodu u Turopolju u ponedjeljak će dobiti rješenja da ostaju na istim radnim mjestima. Neizvjesna je sudbina još 12 šefova zatvora koji čekaju odluku ministra pravosuđa.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:01 15.07.2012.

tako to radi SDP.Najprije anonimna predstavka a onda rez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije