Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U akciji Bankomat uhićeni vlasnici projekta vrijednog 150 milijuna eura
Povratak na članak

Šmidhen se neće obnoviti jer je vlasnik završio u Remetincu

HFP i Samobor dali su tvrtki Fantazija projekt pravo da idućih 50 godina raspolaže zemljištem od oko 200.000 kvadrata, no gradnja još nije počela.

Komentari 4

OB
-obrisani-
11:24 22.02.2010.

Htvatska bajka!!!

VL
SC
Shiny Coward
11:55 22.02.2010.

Jedino što Siniša Grgić sa otoka znanja nije u Remetincu nego se bahati po HRT-u. Kadrovira, namješta, prodaje i sl.

VL
UK
Ugo Kajvez
11:50 22.02.2010.

Nemože biti lihvar vlasnik NIČEG što je u javnom društvenom interesu. Treba mu oduzeti sva prava jer se bavi lihvarstvom. To se zakonom može urediti i pokrenuti novi natječaj .......

VL
DU
Deleted user
11:57 22.02.2010.

Nomen est omen! Odnosno ova tvrtka \"Fantazija\" ima doista primjeren naziv jer bi u startu bilo sumnjivo da se tvrtka zove \"Pričam ti priču d.o.o\", zar ne? Inače, vrijedi podsjetiti da je HPB još jedina preostala banka u vlasništvu Hrvatske i da je to još jedina banka gdje je moguće dobiti kredit u vrijednosti preko 10 mil. $ \"na lijepe oči\" i pečat tvrtke \"Fantazija\". Pa je razvidno da je jako dobro što su sve ostale banke u Hrvatskoj u vlasništvu tuđina jer mašte i FANTAZIJE ne manjka ni našim bankarima ni onima koji takve kredite \"iz raja\" dobiju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.