Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Slušajte nonu! Simpatična žena pojasnila pet pravila kojih se morate pridržavati

Foto: Screenshot/YouTube/Grad Pula
1/25
15.03.2020.
u 11:00

Preventivni tim za praćenje i provedbu mjera vezanih za Coronavirus 2019-NCoV o svemu će na vrijeme obavještavati javnost, objavili su iz grada koji se nalazi u Istarskoj županiji, najbližoj Italiji, a sada su odlučili još jednom akcijom podići svijest svojih građana

Grad Pula formirao je Preventivni tim za praćenje i provedbu mjera vezanih za Coronavirus 2019-NCoV.

Preventivni tim aktivno prati situaciju i poduzima sve mjere u cilju sprječavanja i ranog otkrivanja eventualnog slučaja bolesti, a sve u koordinaciji i prema preporukama nadležnih institucija, prvenstveno Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

Grad Pula ima pripremljene protokole o postupanju koji će se primijeniti za sva trgovačka društva, javne objekte i javne ustanove u slučaju eventualne pojave virusa.

Preventivni tim za praćenje i provedbu mjera vezanih za Coronavirus 2019-NCoV o svemu će na vrijeme obavještavati javnost, objavili su iz grada koji se nalazi u Istarskoj županiji, najbližoj Italiji, a sada su odlučili još jednom akcijom podići svijest svojih građana.

Naime, putem videozapisa na YouTubeu predstavili pet pravila za prevenciju širenja koronavirusa.  

U kratkom videu simpatična nona objašnjava kako se treba ponašati, pravila su:

1. Prati ruke

2. Kihanje u lakat

3. Bez kontakta

4. Ne diskriminaciji

5. Samoizolacija

>>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Ivan Đikić


 

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidum
11:41 15.03.2020.

Slažen se. Ne diskriminaciji. A ne da ženske za isti posa imaju manju plaću i penziju.

ZE
Zekonja
15:08 15.03.2020.

Ta nije nikad bila simpatična ni svom ćaći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije