Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samoubojstvo

Slovenski satnik ubio se vatrenim oružjem u glavnom stožeru

vojnik
Reuters/Pixsell
13.10.2011.
u 17:30

Satnik nije imao problema na radnom mjestu pa se pretpostavlja da je riječ o teškoćama u privatnom životu. No iz vojnog sindikata tvrde da je satnik očito nešto želio poručiti time što si je život oduzeo na radnom mjestu.

Slovenski časnik ubio se jutros hicem iz vatrenog oružja u svom uredu u Ljubljani. Satnik M.C. pritom nije ugrozio ostale zaposlenike u zgradi glavnog stožera, javlja Delo.

Glasnogovornik slovenske vojske izvijestio je da satnik M.C. nije imao problema na radnom mjestu pa se pretpostavlja da je riječ o teškoćama u privatnom životu.

Iz vojnog sindikata pak tvrde da je satnik očito nešto želio poručiti time što si je život oduzeo na radnom mjestu.

Slučaj istražuju obavještajno-sigurnosna služba slovenskog ministarstva obrane i komisija slovenske vojske.

Dodajmo da je ovo prvi slučaj samoubojstva zaposlenika slovenske vojske ove godine i osmi od studenog 2004. Od tada do studenog 2009. živote si je oduzelo pet zaposlenika, a svi su se ubili izvan radnog mjesta i radnog vremena. Na kraju studenog 2009. samoubojstvo su počinila dva pripadnika vojske – jedan vojnik na Kosovu, a drugi si je zaposlenik život oduzeo kod kuće.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:44 13.10.2011.

vjerovatno je htio organizirati vježbu tipa \"ojačana desetina u napadu\" a onda je shvatio da nije moguće to izvesti na tako malom prostoru ...

BR
BratCroat
21:10 13.10.2011.

Balkanci nemogu nikaj drugoga nek da lajaju na svaki članak što se tiće Slovenije. Samo lajajte tamo na Balkanu, niko vas u Europi ne šljivi 5%.

OB
-obrisani-
21:25 13.10.2011.

saučešće pbitelji, njima je sada najteže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije