Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policijski šlamperaj

Slovenci Hrvatu uništili nekorištenu američku vizu

šimunković
Renato Branđolica
25.10.2009.
u 19:12

Slovenski granični policajac u praznoj putovnici Zvonimira Šimunkovića ‘udario’ pečat preko vize za SAD

Vraćajući se iz Münchena, Dubrovčanin Zvonimir Šimunković (28) na slovenskom GP Obrežje policajcu je predao putovnicu. A slovenski policajac lupio mu je žig preko američke vize i time je uništio! Na tu pogrešku Slovenca, nekoliko minuta nakon prelaska granice, upozorio ga je kolega.

Htjeli su se vratiti i požaliti, no gužva je bila prevelika. Zvonimira nije mučilo to što će platiti 700 kuna, više ga je zabrinjavalo što za nekoliko dana ide na put u New York na sestrino vjenčanje. U veleposlanstvu SAD-a potvrdili su njegovu sumnju u nevrijedeću vizu, ali su mu brzo izradili novu.

– Ne mogu vjerovati da policajac nije vidio gdje lupa žig – kaže Šimunković, koji će od Slovenaca tražiti ispriku i nadoknadu troškova. Iz Ministarstva kažu da im se dosad obratilo troje ljudi kojima su preko američke vize Slovenci lupili žig. Iz PU Krško ispričavaju se Šimunkoviću i poručuju: Bilo je slučajno!

Ključne riječi

Komentara 21

KR
k/rouge
03:40 26.10.2009.

Koja gamad, hurvini sinovi. Kao slucajno... Ali opet ne kontam zakaj im dajete putovnice???? Dajte im osobne pa nek ih okrecu kak oce. Joj zadnji put je bilo smijeha u Jesenicama. Dam hr osobnu, on me pita putovnicu; nemam. Kak, otkud, ja njemu iz Svice. On opet kak otkud ja njemu dam CH osobnu, pa me pita CH putovnicu; nemam. On meni zakaj; ne nosim vazne dokumente kad sam unutar (vaseg posranog) schengena a u HR sam doma. Prevrtal je CH osobnu 10 sekundi, i bez osmjeha veli mi hvala do vidjenja. A ja umirem u sebi. Ali ovo u clanku je fakat odvratno i tu bi se MVP trebalo umijesati jer nije prvi put a izgleda mi da smo uvijek sikanirani na granicnim prijelazima zlovenije. Pa nek Androkovic i ona (dobra) crna malo rade svoj posao.

RO
romictea
01:59 26.10.2009.

Slovenski policajci su to namijerno uradili, sve su to govna od ljudi. Ne kaze se zabadava da policajac nije covijek jer je policajac a tri kranjca en drek je i potvrda da tri kranjca vrijede jedan drek.

BT
bili-tartuf
23:30 25.10.2009.

jedina drzava , bez obzira na Aerodromske obavezne kontrole i mormalne granicne prelaze-..jedino Slovenci zaxebavaju i lupaju zigove u Hr-pasaporte...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije