Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izborna groznica
Povratak na članak

Sloga HNS-a i SDP-a puca na Dubrovniku

Narodnjaci za gradonačelnika opet žele kandidirati Andru Vlahušića, a SDP za svoga kandidata Vlahušićeva zamjenika Nika Šalju

Komentari 12

ME
melkior007
08:34 24.09.2012.

Kad običan građanin čita ovakve tekstove o predizbornim koalicijama, može samo klimati glavom, jer tu svatko može sa svakim, bitno je samo osvojiti što više viječničkih, načelničkih, gradonačelničkih i županskih mjesta. Građani birači su zadnja rupa na frulici. I tako su bitni samo jedan dan u četvorogodišnjem mandatima.

VL
MA
marlon100
08:48 24.09.2012.

Ne razumijem zašto građani dopuštaju da ih se od strane stranačkih PR-stručnjaka-manipulatora tretira kao populaciju prerijskih pasa i proučava kako populacija reagira na podražaje u laboratorijskim uvjetima. Ako opet budu koncentrirali glasove na te kule od smeća, velike stranke SDP i HDZ onda zaslužuju da ih se ispita u sanatoriju, ne samo u laboratoriju. A kad se renomirani pojedinci, čisti od skandala i prevara, čisti od interesnih grupa i dugovanja usluga mutnim pojedincima, jave sa svojom listom na izborima ne pređu prag. I onda nastupa kuknjava i razočarenje. Nije najveći problem u strankama, neka se birači pogledaju u ogledalo. Možda napokon spaze magarca.

VL
OB
-obrisani-
08:56 24.09.2012.

Zašto brisati istinu o Vlahušiću? A da upitate građane Dubrovnika što misle o njegovoj izjavi vezanoj uz zaradu koja se ostvaruje u Gradu te potrebi da se dio šalje Zagrebu?? Što mislite kakav stav imaju? Ili da ih pitate zašto se istovremeno dubrovačka bolnica nalazi pred kolapsom? Sve je istina.

VL
ST
stefj
09:08 24.09.2012.

Trebalo bi zabraniti predizborne koalicije, te primorati sve stranke da idu samostalno. Onda bi situacija bila kud i kamo čišća, te bi se brzo prorijedila politička scena. Ovako kako sada funkcionira, ova trka za uhljebljenjima nema nikakve veze s izborom glasača...

VL
KL
klokan13
09:14 24.09.2012.

Naslov članka navodi kao da u Vladi vlada sloga. VLADA JEDINO INTERES, a tako je i u svim lokalnim sredinama.

VL
CA
capronza
09:42 24.09.2012.

Svaka Stranka, treba izaci samostalno na izbore, a koalicije se mogu stvarati nakon izbora, prema izbornim rezultatima.

VL
Avatar Ipremu
Ipremu
09:50 24.09.2012.

O slozi HNS-a i SDP-a mogu pričati samo ljudi koji ne poznaju jedne ili druge. "Ljubav" datira još od vremena kada je Bandić bio predsjednik zagrebačkog SDP-a. Većina članova HNS-a smatra Milanovića budalom i ridikulom. Govoriti o suradnji tih dviju grupacija van "interesa iz braka" je samo zavaravanje i laž.

VL
SQ
squalus
10:40 24.09.2012.

Jedini smisao demokracije bi bio da ne postoje koalicije. Imaš izbore, osvoji onoliko mandata koliko si zaslužio i glasaj u skupštini/vijeću/saboru. A ovako je smiješno, koalicijama se stvori većina pa oporba postoji samo pro-forme, jer se svaki prijadlog vladajućih a a priori prihvaća, a svaki prijedlog oporbe se odbija.

VL
SE
sestrićna
14:17 24.09.2012.

drago vođa vodi ovog balonju iz sdp..a po parku zrinjevac kao žene što vode svoje pe.eke :)))

VL
GA
gavran
14:59 24.09.2012.

Kad bi HDZ kandidirao Plenkovica, bar bi gay pride glasači imali za koga glasati,.

VL
BO
bomba
15:12 24.09.2012.

Građani zagreba Bernardić je vaš izbor za gradonačelnika. Njegovo silno iskustvo u realnom sektoru i rad sa ljudima i financijama može pomoći gradu Zagrebu. Ferdelji mu nije u malom prstu jer iz Bernardića naprosti izvire iskustvo i mudrost koju jee stekao dugogodišnjim radom i učenjem kroz rad. Ako pak odabereta Ferdeljia onda ste stvarno bez veze jer što će vam neki početnik koji je tek stupio na scenu rada i nema nikakvih uspjeha iza sebe i tek treba da se dokaže. Bernardić sa ogromnim znanjem i iskustvom je poželjniji od Ferdeljija koji tek treba da stekne to znanje i iskustvo koje posjeduje Bernardić. :-)

VL
BR
brodludjaka
16:06 24.09.2012.

Ljubav HNs-a prema SDP-u svodi se naprosto za ljubav prema foteljama. Kako hns ne prelazi izborni prag, niti će ga više prijeći, onda se dodvoravaju sdp-u kako bi bili ministri i tko zna što još, sa deset glasova birača u Hr. Ljubav prema novcu je jedino što ih vodi. A ovi pak drugi, to još nisu svhatili i svako malo vuku taj hns da se ne izgubi u očaju. Tko bi danas glasao recimo za Čačića??? Nitko vjerojatno. Osim uze obitelji.I na kraju, taj hns je u svakoj koaliciji na vlasti samo smetao,ometao i bio niš koristi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.